Mainos

Näin isäkin voi auttaa imetyksessä – hauska kuva kerää tykkäyksiä somessa

Oivaltava kuva luovasta vanhemmuudesta kerää tykkäyksiä Facebookissa.

Kuva kekseliäistä vanhemmista leviää netissä. Christine Newman Jones ja Jayme Earlywine näyttävät kuvassa, kuinka isäkin voi auttaa äitiä sellaisissa äitiyden hetkissä, joihin isät harvemmin pääsevät osallistumaan.

Isät saattavat olla esimerkiksi hukassa miettiessään, kuinka voisivat auttaa imetyksen kanssa. Eihän isillä ole rintoja tai maitoja tarjottavanaan. Jones ja Earlywine keksivät kuitenkin melko hyvältä näyttävän järjestelyn.

Kuva on kerännyt jo 10 000 tykkäystä Breastfeeding Mama Talkin Facebook-sivustolla. Kuvan yhteydessä lukee: "Kun olet ollut Target-kaupan leluosastolla 45 minuuttia 10-vuotiaan synttäritytön kanssa ja 15-kuukautinen haluaa maitoa, sinä istut alas ja imetät, kun mies työntää sinua ympäriinsä."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun perheen pienimmäiselle iskee nälkä kesken kauppareissun, äiti siis istahtaa kärryihin, vauva imee rintaa ja isä työntää kumpaakin kärryissä. Vauva saa näin ruokansa, äiti saa levähtää, isä pääsee osallistumaan eikä kauppareissukaan keskeydy.

Luonnollisesti kuva herätti kritiikkiä, sillä kaikki eivät ymmärrä julkisen imetyksen päälle ja toisten mielestä naisen rinta oli liian avoimesti esillä. Suurin osa kuvan saamista kommenteista oli kuitenkin positiivisia ja pariskunnan luovaa otetta elämään kehuttiin paljon.

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.