Näin hiljattain avioituneen Kanye Westin morsiamen perhe suhtautuu kaksikon yllätysliittoon

8:14
Kanye Westin ja Kim Kardashianin eroon johtaneita syitä on puitu laajasti mediassa.

Kanye Westin morsiamen perhe reagoi tuoreen avioparin uutiseen.

Muun muassa Page Six uutisoi viime viikolla yhdysvaltalaisräppäri Kanye "Ye" Westin avioituneen pitkäaikaisen työntekijänsä Bianca Censorin kanssa. Kaksikon kerrottiin purjehtineen avioiliiton satamaan yksityisessä seremoniassa Los Angelesissa torstaina 12. tammikuuta.

Daily Mailin mukaan Cencorin Angelina-sisko kertoi australialaiselle Herald Sun -lehdelle, mitä mieltä heidän perheensä on kaksikon avioitumisesta.

– Se on erittäin jännittävä uutinen sekä siskolleni että perheellemme, Angelina kertoi ja lisäsi perheensä haluavan toistaiseksi yksityisyyttä.

Toinen lehden jututtama Censorin sukulainen puolestaan kertoi olevansa todella onnellinen niin Westin kuin Censorinkin puolesta.

Lehtitietojen mukaan West ja Censori eivät ole hankkineet virallista vihkitodistusta, mutta heidät bongattiin vihkipäivänään sormukset nimettömissään.

Westin ja tämän ex-puoliso Kim Kardashianin avioero astui voimaan vain kahta kuukautta aikaisemmin, marraskuussa 2022. Ex-parilla on neljä yhteistä lasta: NorthSaintChicago, ja Psalm.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja