Näin Ensitreffit alttarilla -parit päättivät – katso videot!

1:20
Ensitreffit alttarilla -pariskunta Niina ja Lari kertovat päätöksestään.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa parit tekivät päätökset. 

Ensitreffit alttarilla -kausi on edennyt loppusuoralle. Tiistaina 30. marraskuuta sarjasta nähtiin toiseksi viimeinen jakso. Jaksossa parit palasivat vihkipaikoille tapaamaan tuttuja asiantuntijoita. 

He muistelivat Kari KanalanElina Tanskasen ja Hanna Myllymaan kanssa takana olevaa yhteistä taivalta hyvine ja huonoine hetkineen. Jokainen pari vastasi lopulta kiperään ja kaikkia kutkuttavaan kysymykseen; jatkavatko he yhdessä vai erikseen.

Näin jaksossa kävi: 

Niinan ja Larin ei tarvinnut paljon päätöstään empiä: kaksikko ilmoitti lähes yhteen ääneen, että he tahtovat yhä olla toistensa kanssa. 

– Meillä on tosi hyvä olla yhdessä, on tosi hyvä boogie. Tämä on kyllä se nainen, jonka kanssa haluaa jatkaa sitä matkaa, Lari fiilisteli asiantuntijoille. 

Pariskunta kuvaili asiantuntijoille niin ikään lähes yhteen ääneen, että he kokevat yhteisen matkan olleen ennen kaikkea seikkailu. 

1:55
Henna ja Sami päättivät – jatkuuko yhteinen matka vai ei?

Kanala kysyi Hennalta ja Samilta jaksossa, että tahtovatko he olla yhä toistensa aviopuolisoita. 

– Mä en nyt tiedä, kun Sami tuossa sanoi mulle yksi päivä, että sitä vähän häiritsee, kun mä jätän voiveitsen tiskaamatta välillä. Niin se voi olla vähän kynnyskysymys, että se sua häiritsee. Häiritseekö se kuinka pahasti? Henna kysyi vitsaillen. 

– No ehkä se mun vastaus ei tule kenellekään yllätyksenä. Kyllä mä tahdon, ihan edelleen, Sami vastaa, Hennan kompatessa puolisoaan. 

1:09
Miika ja Tuula tekivät päätöksensä – kertovat, miten heidän suhteensa jatkuu

Miika ja Tuula ilmoittivat asiantuntijoille, että he jatkavat suhdettaan ystävinä. Miika kertoi, että kaksikko on sopinut jatkavansa yhteydenpitoa. 

Asiantuntijoiden tapaamisen jälkeen entinen pari suuntasi keskustelemaan tuntemuksistaan toistensa kanssa. Miika toteasi, että hänellä on ainakin jäänyt hyvä fiilis yhteisistä muistoista. 

– Ehkei käynyt hyvä mäihä vaimolotossa mutta jos sulla kävi kaverilotossa kuitenkin hyvä mäihä. Katsotaan, Tuula mietti. 

1:48
Karl ja Venla ovat päätöksensä tehneet – näin heidän avioliitolleen käy

Päätöksensä yhteisestä tulevaisuudesta tai matkan jatkamisesta erillään joutuvat ilmoittamaan myös Karl ja Venla. Pidettyään asiantuntijoita jännityksessä pari kertoo päättäneensä jatkaa yhdessä. 

– Jotenkin nyt tuntuu siltä, että ehkä se matka tästä vasta alkaa sitten kunnolla. Karlissa on niin paljon sellaista, mitä haluan, että miehessä on. Sä vastaat tosi hyvin kaikkeen siihen, niin mun mielestä ehdottomasti yhdessä, Venla hehkuttaa. 

– Just se sama, Venlassa on niin paljon sellaisia asioita, mitä mä toivon kumppanista ja sitten meidän tulevaisuuden näkymät ja haaveet osuvat lähes täydellisesti yksi yhteen. Kyllähän se on merkki siitä, että niidenkin takia tässä kannattaa ehdottomasti jatkaa, Karl komppaa. 

Venlan mukaan pariskunta haluaa katsoa loppuun yhteisen korttinsa ja odottaa oikean, yhteisen arjen ja elämän aloittamista. Pari myös naureskelee, että Karl voisi muuttaa tämän myötä Keravalta Venlan luo Turkuun.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja