Mainos

Ero, uusi rakkaus ja kukoistava onni – mitä kuuluu vanhoille Ensitreffit alttarilla -pareille?

Viime kaudelta tutut Ensitreffit alttarilla -parit saavat seuraajansa, kun uusi kausi alkaa tiistaina 1.9. Mutta mitä kuuluu ensimmäisen kauden pareille nykyään?

Uusi Ensitreffit alttarilla -kausi alkaa AVA-kanavalla tiistaina 1.9. Tuolloin pääsemme tutustumaan paremmin uuden kauden pareihin, jotka käynnistelevät yhteistä matkaansa kohta rakkauden etsimistä.

Viime vuoden tapaan alttarille astelee kolme paria, joiden osapuolet tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa avioliiton kynnyksellä.

Mutta mitä kuuluu viime kauden pareille Violalle ja Esalle, Miialle ja Ollille sekä Pialle ja Jussille? Lue parien kuulumiset.

Miia ja Olli

Miian ja Ollin suhteen alkutaivalta seurattiin Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella, jolloin seurattiin sekä parin hyviä että huonoja hetkiä. Haasteista huolimatta Miia ja Olli päättivät kuitenkin pysyä yhdessä kauden päätteeksi.

Vuoden yhdessäolon jälkeen tilanne kuitenkin muuttui ja elokuussa pari viestitti eropäätöksen syntyneen kesän aikana. Miia ja Olli kertoivat tuolloin MTV:lle, että ovat muuttamassa erilleen ja aikovat hakea avioeroa. Eron syitä pari ei halunnut kommentoida tarkemmin.

– Ihmisiä eroaa erilaisista syistä ja meillä on omamme, Miia ja Olli kommentoivat.

– Olemme hyviä ystäviä, he kertovat.

Elokuun lopulla Miia kertoikin blogissaan löytäneensä uuden kodin ja päässeensä jo sisustuspuuhiin.

– Haluan esitellä teille muutaman palan maailman söpöimmästä yksiöstä, jota olen innolla sisustanut. Taulut odottavat vielä poraa ja omia paikkojaan. Parasta asunnossa on Lintsi, joka näkyy ja kuuluu ikkunastani. Ilon kiljahduksia joka päivä, Miia kirjoitti blogissaan.

Pia ja Jussi

Pia ja Jussi olivat viime kauden pareista ainoita, jotka päätyivät eroon viiden viikon yhdessä asumisen jälkeen.

Parin taival sisälsi ylä- ja alamäkiä, kun alun ihastuksen jälkeen tunteet viilenivät. Pia olisi ollut valmis katsomaan suhteen mahdollisuuksia, mutta Jussi oli eropäätöksestä varma. Myöhemmin pari kommentoi eron olleen oikea ratkaisu heidän kohdallaan:

– Totta kai se, että on yhteisiä muistoja ja on katsonut ohjelmaa, niin ne fiilikset muistaa. Mutta nyt olemme ystäviä ja olemme tyytyväisiä, että asia on näin. Että se ratkaisu, joka silloin tehtiin, oli oikea, Pia mietti maaliskuussa.

Sittemmin nainen on blogissaan paljastanut tavanneensa uuden, potentiaalisen vävyehdokkaan. Tuoreessa kirjoituksessaan Pia kertoo löytäneensä elämäänsä hiljattain ruoanlaitosta kiinnostuneen miehen.

– Kävikin niin, että kokkaava mies ihan odottamatta käveli keittiööni, nainen kirjoittaa.

– Väistämättä herää ajatus, että tästä on pidettävä kiinni. Pitkään ja lujaa, hän jatkaa.

Viola ja Esa

Ensimmäisen Ensitreffit alttarilla -kauden söpöläiset Viola ja Esa rakastuivat toisiinsa heti ensinäkemältä, jolloin alkoi heidän kaunis rakkaustarinansa. Toisilleen avoin ja rehellinen pari sulatti katsojien sydämet aitoudellaan ja keskinäisellä läheisyydellään.

Kyyhkyläiset ovatkin ensimmäisen kauden pareista ainoita, jotka ovat edelleen yhdessä. Kauden päätyttyä pariskunta kertoi avoimesti tulevaisuudensuunnitelmistaan:

– Pyrimme ottamaan maltilla. Kaikki on lähtenyt niin vauhdilla, että nyt ei ole enää mitään kiirettä, sillä meillä on koko loppuelämä aikaa, Esa mietti viime maaliskuussa.

– Minulla tulee vain kaikkia ihania ajatuksia. Tosi onnellinen olo tulee jo siitä, kun miettii, mitä kaikkea tulevaisuus voisi sisältää, Viola puolestaan pohti.

Violan ja suhteen ensimetrit etenivät vauhdilla, kun pari paukautti naimisiin heti ensinäkemältä. Vielä viime keväänä pari halusi edetä rauhassa. Tuolloin he kertoivat, että perheenlisäys sai vielä odottaa, ainakin hetken.

– Ei ihan vielä, Viola nauroi.

Nykykuulumisiaan Viola on päivittänyt blogissaan, jossa hän on muun muassa muistellut parin hääpäivää viime vuoden kesäkuussa.

– Minusta tuli vaimo. Vaimo miehelle, jota en tuntenut… Ja kuitenkin tunsin, Viola kirjoitti.

– "Olen naimisissa kanssasi!" Se on aika iso ajatus yhteen päähän pohdittavaksi samalla kun hoipertelee korkkareilla Suomenlinnan mukulakaduilla, nainen kuvaili blogissaan ensimmäisiä ajatuksiaan.

Kurkkaa esimakua tulevan kauden sinkuista!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi alkaa AVAlla 1.9. klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.