Näin Cambridgen herttuatar Catherine hoitaa kauneuttaan raskauden jälkeen

Cambridgen herttuatar Catherinen sanotaan hoitavan kauneuttaan merilevällä ja sienillä.

Ensimmäisen lapsensa prinssi Georgen viime viikolla synnyttänyt 31-vuotias Cambridgen herttuatar Catherine kokeilee nyt aivan uudenlaisia kauneuskikkoja. Kaunotar hoitaa itseään merilevää ja sieniä sisältävillä kasvohoidoilla.

Moni nainen kärsii raskauden jälkeen kuivista ja hauraista hiuksista sekä hiustenlähdöstä, mutta Catherinen ulkonäölle raskaus ei ainakaan ole tehnyt hallaa. Tuore äiti esiintyi julkisuudessa vain 24 tuntia synnytyksen jälkeen. Kuninkaallisen iho ja hiukset hehkuivat, kun hän esitteli pienokaisensa maailmalle.

Catherine päätti poseerata kuvaajille rohkeasti raskausmahaansa piilottamatta. Naisen päätöstä on pidetty esimerkillisenä. Britannian tasa-arvoministeri Jo Swinson ripitti tosin mediaa liiasta kiinnostuksesta Catherinen painoa kohtaan.

Swinsonin mielestä media asettaa mahdottomia tavoitteita naisten painonpudotukselle liian pian synnytyksen jälkeen. OK-lehteä ministeri moitti kirjoituksista, joissa käsiteltiin Catherinen dieetti- ja kuntoilusuunnitelmia sekä kunto-ohjaajan haastattelua, jossa luvattiin, että Catherinen vatsa katoaa heti synnytyksen jälkeen.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja