Näin Bachelor-Timon ja Sonjan suhde jatkui kuvausten jälkeen – mies kertoo, mikä hänen siviilisäätynsä on nykyään

Timo kertoo, miksi valitsi Hennan sijaan Sonjan ja millaisissa väleissä hän ja Henna ovat nykyään 1:41
Timo kertoo, miksi valitsi Hennan sijaan Sonjan ja millaisissa väleissä hän ja Henna ovat nykyään

Bachelor-Timo paljastaa nykyiset rakkauskuulumisensa.

12 viikkoa kestänyt Bachelor 2022 -kausi on tullut päätökseensä, ja kauan odotetut poikamiesten viimeiset valinnat ovat vihdoin selvillä. Kauden viimeisessä jaksossa Timo kertoi jännittävän valintaseremonian päätteeksi Sonjalle, että haluaa jatkaa tämän kanssa yhteistä matkaa.

Muutama kuukausi lopullisten valintojen jälkeen kuvatussa viimeisessä Ruusun jälkeen -jaksossa käy ilmi, että Timo ja Sonja ovat sittemmin lähteneet eri teille.

Timo kertoo MTV Uutisille kaksikon olevan nykyään hyviä ystäviä.

– Se mies, joka hänen kanssaan joskus päätyy yhteen, on todella onnekas. Sonjassa ei ole mitään moitittavaa, koen olevani todella onnekas, että olen saanut tavata hänet ja pelkästään hänen takiaan tuonne kannatti lähteä.

Mies paljastaa, että haasteeksi suhteen jatkumiselle muodostui kuvausten jälkeinen rajoitettu elämä. Kaksin ei voinut näyttäytyä julkisilla paikoilla, ettei ohjelman loppuratkaisu paljastu ennen aikojaan.

– Olimme muutaman kuukauden (kimpassa). Ja tosi hyvin meni, ei sinänsä mitään suurempaa ongelmaa ollut. Mutta ehkä ei kuitenkaan lopulta tullut semmoista lopullista fiilistä siihen, hän kertoo.

Mies jatkaa todeten, ettei koskaan voi tietää, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

– Mutta haluan sitä painottaa, että Sonja on mahtava ihminen, ja toivon hänelle pelkkää hyvää.

Ohjelman loppuratkaisun jälkeen polttavaksi kysymykseksi onkin muodostunut Timon nykyinen siviilisääty. Mies kertoo olevansa sinkku, ja ettei hän ole Sonjan jälkeen deittaillut muita naisia.

– Ei ole kiire löytää ketään. Katsellaan, mitä elämä tuo eteen ja mitä tässä nyt tapahtuu, hän sanoo.

Välit muihin osallistujiin

Timo kertoo Bachelor-porukan olleen yhteyksissä myös kuvausten päätyttyä. Seurue on muun muassa tavannut yhteisten juhlien merkeissä ja keskustellut viestitse ohjelmassa nähdyistä käänteistä.

Mies sanoo, että hän on nykyään paremmissa väleissä monen ohjelmaan osallistuneen naisen kanssa, kuin mitä hän oli kuvauksissa.

Timo on pitänyt kuvausten jälkeen yhteyttä myös ohjelman toisen poikamiehen Tuomaksen kanssa.

– Tuomas muutti ehkä kuukausi ohjelman jälkeen aika lähelle meikäläistä. Olemme käyneet yhdessä salilla ja bissellä. Ihan neutraalit välit, näemme silloin tällöin, hän naurahtaa.

Timo kertoo, että koko kokemuksessa parasta oli se, että hän sai Sonjan elämäänsä.

– Varmasti pitkään pidämme toisistamme huolta. Jos toisella on jotain murheita, niin voi soittaa ja toinen kuuntelee ja päinvastoin. Me jokainen tarvitsemme yhden Sonjan elämäämme, hän sanoo silmät sädehtien.

Alla olevalla videolla näet hetken, kun Timo ojensi Sonjalle viimeisen ruusunsa. Yllä olevalla videolla Timo kertoo, miksi valitsi Hennan sijaan Sonjan ja millaisissa väleissä hän ja Henna ovat nykyään.

Timo tekee viimeisen valintansa 0:48


Lue myös:

    Uusimmat