Näillä sovelluksilla saat kaiken irti jalkapallon MM-kisoista

Jalkapallon miesten MM-kisat alkavat tänään torstaina Venäjän ja Saudi-Arabian kohtaamisella. Kisat kestävät noin kuukauden ja seuraava maailmanmestari on selvillä 15. heinäkuuta. Venäjällä pidettäviä MM-kisoja voi seurata perinteisesti television tai radion kautta, mutta seuraaminen onnistuu myös mobiilisovelluksien kautta.

2018 FIFA World Cup Russia

MM-kisojen virallinen sovellus 2018 FIFA World Cup Russia tarjoaa laajasti tietoa otteluista, uutisia MM-kisoista ja informaatiota kisoissa pelaavista joukkueista. Sovelluksessa voi valita omat lempijoukkueet ja halutessaan sovellus lähettää ilmoituksen mobiililaitteeseen maalin tullessa, ottelun alkaessa tai tuomarin antaessa keltaisia tai punaisia kortteja pelaajille.

2018 FIFA World Cup Russia -sovelluksen voi ladata Android-laitteelle Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta.

Yle Areena

Ylellä on jalkapallon MM-kisojen lähetysoikeudet Suomessa ja Yle Areenan kautta kisoja voi seurata laajasti. Sovelluksessa on kisoille pyhitetty FIFAn jalkapallon MM 2018 -osio, jonka kautta voi luonnollisesti katsoa otteluita. Sen lisäksi osioon on nostettu tärkeimpiä uutisia kisoista, videoita ja huippuhetkiä otteluista, tulospalvelu sekä tilastoja ja sarjataulukot.

Yle Areenan voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta, iOS:lle Applen App Storesta ja Windows-puhelimelle Windowsin sovelluskaupasta.

Livetulokset

Livetulokset-sovelluksen kautta voi nähdä nopeasti pelin tilanteen, maalintekijät ja tilastoja otteluista. Luonnollisesti myös sarjataulukot ja parhaat maalintekijät löytyvät sovelluksesta. Sovellus voi myös lähettää käyttäjän halutessa ilmoituksia esimerkiksi tehdyistä maaleista.

Livetulokset-sovelluksen voi ladata Android-laitteelle Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta.

Jalkapallon MM-kisahuumassa ovat myös esimerkiksi Facebook, Google ja Apple. Apple on esimerkiksi opettanut Siriä tunnistamaan jalkapalloaiheisia kysymyksiä ja siltä voi esimerkiksi kysyä, mitkä joukkueet pelaavat A-lohkossa. App Storessa on nostettu esille MM-kisoihin liittyviä sovelluksia sekä pelejä ja Uutiset-sovelluksessa on varmasti paljon MM-kisoihin liittyviä uutisia.

Google lisää MM-kisoihin painottuvia asioita niin hakuosioon, uutiset-sovellukseen, YouTubeen kuin Assistant-ääniavustajaankin. Google Now’ssa käyttäjä voi valita lempijoukkueitaan, minkä jälkeen Google muistuttaa otteluista ja niiden tuloksista. Googlen haku on myös jalkapallopainotteinen ja tarjoaa esimerkiksi Brazil vs Croatia -haulle tietoa ottelusta.

Facebook tarjoaa sovelluksessaan erilaisia jalkapalloaiheisia animoituja viestejä ja eri maiden profiilikuvakehyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja