Mainos

Näiden tähtilapsien tyyliä kopioidaan eniten

Maailman kuuluisimpien tähtien lapsilla on paljon valtaa, ainakin mitä tyyliin tulee. Nämä tähtilapset vaikuttavat vanhempien vaatevalintoihin.

Näyttelijä Tom Cruisen tytär Suri Cruise ja jalkapalloilija David Beckhamin tytär Harper Beckham vaikuttavat lapsiemme tyyliin, brittiselvitys paljastaa. COTTON USAn tekemän selvityksen mukaan tähtien tyylillä on vaikutusta siihen, kuinka vanhemmat pukevat lapsiaan. Äideistä ja isistä 52 prosenttia oli sitä mieltä, että muiden vanhempien painostus vaikuttaa vaatevalintoihin. Yksi neljästä vanhemmasta piti julkkisten vaikutusta huolestuttavana.

Paineista huolimatta vaatteiden laatu menee trendikkyyden edelle. Vain 15 prosenttia vanhemmista piti muodikkuutta tärkeämpänä kuin vaatteiden laatua. Laatuun panostaminen näkyy siinäkin, että vanhemmista 66 prosenttia satsaa lastensa vaatteisiin enemmän kuin omiinsa ja puolisonsa pukineisiin.

Laadun lisäksi vaatteiden käyttöikä ja mukavuus merkitsivät tyyliä enemmän. Puuvilla oli vanhempien keskuudessa suosituin materiaali, sillä sitä suosi jopa 79 prosenttia vanhemmista.

AVA on myös InstagramissajaTwitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Female First

Kuvat: Splash

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja