Nähdäänkö Eeli Tolvanen vielä Jokerit-paidassa tällä kaudella? Suomalaislupaus valotti tilannettaan – "Ensi viikon aikana voi tulla lähtö"

Maanantaina Ak Bars Kazania vastaan pelattu ottelu voi hyvinkin jäädä Eeli Tolvasen toistaiseksi viimeiseksi otteluksi Jokerit-paidassa. Suomalaislupaus saattaa lähteä Pohjois-Amerikkaan jo ensi viikolla.

Eeli Tolvanen iski joukkueensa ainoan osuman, kun Jokerit koki 1-4-tappion Kazanille. Osuma ja ottelu saattoi hyvinkin jäädä kauden viimeiseksi Jokerit-paidassa, sillä NHL-kauden aloitussuunnitelmat ovat edenneet viime päivinä.

Usea SM-liigassa pelannut lainapelaaja on jo kutsuttu NHL-seuransa toimesta takaisin. Tolvanenkin on ollut yhteydessä Nashville Predatorsiin, ja lähtö Pohjois-Amerikkaan saattaa tulla eteen hyvinkin pian.

– Mikään ei ole varmaa vielä. Siltä se näyttää, että ensi viikon aikana voi tulla lähtö. Tämä saattoi olla (viimeinen peli). Voi olla, että tuleekin pelejä tai voi olla, ettei tule enää pelejä Jokereissa, Tolvanen kertoo.

Tolvanen on tällä kaudella iskenyt 25 pelaamassaan ottelussa tehot 5+8. Tehojen valossa Tolvanen olisi toivonut itseltään enemmän, mutta kehitystäkin on KHL-kaukaloissa nähty.

– Totta kai pisteiden valossa olisi toivonut, että olisi tullut enemmän tehoja tähän mennessä, mutta toisaalta aika paljon on kehitytty fyysisessä pelissä. Olen yrittänyt tuoda sitä omaan peliin. Minusta se on onnistunut hyvin, ja olen onnistunut taklaamaan ja kamppailemaan isoja venäläisiä vastaan, Tolvanen summaa otteitaan.

Jokerit pelaa seuraavan ottelunsa vasta 21. joulukuuta, kun se kohtaa Vitjazin. On siis hyvinkin mahdollista, että Tolvanen on Jokereiden seuraavaan otteluun mennessä kutsuttu jo takaisin Nashvilleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja