Näetkö sinäkin tässä kuvassa pakarat? Saana, 28, huomasi housuissaan erikoisen efektin: "Sain hyvät naurut"

1:27
Myös tämä netissä kiertävä "sormitemppu" hämmentää – testasimme

Saanan, 28, uudet housut siirsivät naisen "takapuolen etupuolelle". Hauska kuva herätti huomiota myös Facebookissa.

Saana, 28, huomasi housujensa erikoisen ominaisuuden sohvalla istuessaan. Kun kotona aikaa viettänyt Saana siirsi housujaan parempaan asentoon, ne loivat erikoisen efektin: takapuoli vaikutti siirtyneen etupuolelle.

– Efekti johtui saumasta, joka kulki keskellä housuja. En ole aiemmin huomannut muiden vaatteiden tekevän samaa, Saana sanoo.

"Etutakapuoli" aiheutti hyvät naurut

Housut olivat uudet; Saana oli saanut ne samalla viikolla, ja ne olivat vasta toista kertaa päällä. 

"Etutakapuolen" havaitessaan Saana päätti ikuistaa sen kuvaksi.

Tältä se näytti:

–  Sain itse hyvät naurut kuvasta, ja päätin jakaa sen, kun eihän elämässä voi olla liikaa huumoria. Luulin, ettei kuvani saisi kovin paljon huomiota, eli ajattelin julkaisun olevan niin sanotusti turvallinen. Toisin kävi!

"Ikinä en ole saanut näin paljon palautteita"

Saanan otos oli sosiaalisessa mediassa hitti. Hän yllättyi siitä, miten moni kiinnostui hauskasta "takapuoliefektistä". Kuvaan satoi hauskoja kommentteja. 

–  Olen julkaissut elämäni aikana vaikka mitä, mutta ikinä en ole saanut näin paljon palautteita – jotka olivat kaiken lisäksi kaikki positiivisia, Saana sanoo. 

– Moni kiitti päivänsä pelastamisesta, tai kertoi, kuinka "kärsii" samasta asiasta ilman housujen aiheuttamaa efektiäkin.  En osaisi valita parasta kommenttia, eikä onneksi tarvitse. Ketju pysyi positiivisena, ja jo se on huippua.

Kuvan suosiosta huolimatta Saana ei usko kyseisen housumallin saavuttavan suursuosiota, vaikka pöksyistä saakin revittyä huumoria. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja