Katso puistattava video vain MTV:ltä: Naapuri kuvasi ovisilmästä, kun mies hakkasi ovea kirveellä rappukäytävässä Porissa – poliisi tutkii törkeää kotirauhan rikkomista

1:18
Naapuri kuvasi ovisilmästä, kuinka mies hakkaa ovea kirveellä ja menee lopulta takaisin asuntoonsa.

Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta, jossa noin 50-vuotias mies yritti tunkeutua naapuriperheen asuntoon kirveen kanssa.

Epäilty törkeä kotirauhan rikkominen tapahtui keskiviikkoisena myöhäisiltana 16. syyskuuta Porin Sampolassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä.

Asunnossa sisällä oleva asukas kuvasi ovisilmän kautta videon, jossa näkyy, kuinka naapuri hakkaa ovea useita kertoja kirveellä ja menee lopulta takaisin asuntoonsa. 

Tapauksen tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Hanna Lindbladin mukaan hätäkeskus oli saanut tapauksesta useita ilmoituksia.

Tuli poliiseja vastaan rapussa

Silminnäkijän mukaan naapuri oli lopulta mennyt sisälle omaan asuntoonsa ja tullut myöhemmin partiota vastaan rapussa. Epäillyllä ei tässä vaiheessa ollut enää kirvestä mukanaan.

Naapurin tallentamat kauhunhetket voi katsoa yllä olevalta videolta.

Tutkinnanjohtajan mukaan epäiltyä miestä on kuulusteltu, mutta tutkinta on edelleen kesken. Rikosnimikkeenä on törkeä kotirauhan rikkominen.

Poliisi ei tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi kommentoi, mikä teon motiivina on ollut ollut tai minkälainen tilanne tekoa on edeltänyt.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja