Poliisi tutkii Kuopiossa törkeää kotirauhan rikkomista ja pahoinpitelyä – Miksi sekava saunatunkeutuja jätti jälkeensä kaasupullon?

Poliisi tiedottaa sunnuntaina Kuopiossa tapahtuneesta erikoisesta tapauksesta, kun sekavaksi kuvailtu mieshenkilö oli tunkeutunut omakotitalon pihasaunaan.

Sunnuntaina aamupäivällä kello 10.20 poliisille tulleen häiriötehtäväilmoituksen mukaan tuntematon mieshenkilö tunkeutui omin luvin pihasaunaan Kuopion Talasniemessä.

Miehen havainneet omakotitalon asukkaat siirtyivät saunarakennukselle tarkastamaan tilannetta, jolloin tuntematon ja sekavasti käyttäytynyt mies tönäisi yhden asukkaista maahan ja pakeni paikalta.

Useat poliisipartiot etsivät saunatunkeutujaa Kelloniemen ja Kettulahden alueella. Sekavaksi kuvailtu tunkeutuja oli kuitenkin sen verran tolkuissaan, että hän onnistui piilottelemaan alueen talojen sisäpihoilla aina kello 12.30 asti.

Puolenpäivän jälkeen miehen pakomatka päättyi Kettulahdentien varteen.Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi teräase ja pihasaunasta muun muassa sinne kuulumaton kaasupullo.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä kotirauhan rikkomisena, pahoinpitelynä ja tuhotyön yrityksenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja