Myyrmannin Alko oli maanantaina sarjanäpistelijöiden suosiossa Vantaalla – vartijat vetivät kuitenkin pidemmän korren: "Tällä kertaa jäi viinakset nauttimatta"

10:23
Sote-johtaja ehdottaa alkoholimyynnin täyskieltoa poikkeusolojen vuoksi – näin vastaa päihdelääkäri.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan Vantaalla sijaitseva Myyrmannin Alko oli näpistelijöiden suosiossa eilisen aikana. 

Noin 30-vuotias saapasteli Alkon tiloihin iltapäiväyhden aikaan. Hän laittoi muina miehinä kaksi likööripulloa takkinsa taskuihin ja poistui liikkeestä maksamatta valitsemiaan tuotteita. Onnistuneesta näpistyskeikasta rohkaistuneena mies palasi samaiseen Alkoon ja toisti temppunsa. 

Tällä kertaa kuitenkin vartijat olivat näpistelijää neuvokkaampia ja he ottivat miehen kiinni. Mies ei ollut ensimmäistä kertaa pahanteossa: Myöhemmin näet selvisi, että hänellä oli tehnyt 36 omaisuusrikosta tai niiden yritystä viimeisen vuoden aikana. 

"Tällä kertaa mieheltä jäi viinakset nauttimatta"

Kun ensimmäinen näpistelijä oli saateltu poliisin hellään huomaan, toinen näpistelijä iski samaiseen Alkoon iltahämärissä. Tällä kertaa noin 40-vuotias mies piilotti takkinsa alle kaksi viinapulloa, ja poistui paikalta – maksamatta tietenkin. 

– Tällä kertaa mieheltä jäi viinakset nauttimatta, poliisitiedotteessa muotoillaan vartioiden tekemään kiinniottoon viitaten. 

Myös tämä varttuneempi mies ei ollut ensimmäistä kertaa näpistyspuuhissa: hänen tilillään oli 15 aiempaa vastaavaa tekoa viimeisen vuoden ajalta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja