Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Suosikkihahmo tekee keväällä yllätyspaluun Salkkareihin: "Kuka tietää, mitä siellä on tapahtunut"

1:46
Videolla Monika Lindeman haastattelussa Salkkarit-juhlaristeilyllä

Salatut elämät sarjassa vankilatuomion viime vuonna saanut Linda Eerikäinen palaa Salkkareihin tämän kevään aikana.

Vankilaan joutunut Linda Eerikäinen tekee paluun Salatut elämät -sarjaan maaliskuussa. Hahmoa näyttelevä Monika Lindeman oli itse äitiyslomalla hänen hahmonsa viruessa vankilassa.

Äitiysloma oli ensikoisensa synnyttäneelle Lindemanille uutta ja ihmeellistä aikaa. Loman loppua kohden hinku töiden pariin alkoi kasvaa.

– Tuli sellainen olo, että nyt tekisi mieli palata tekemään aikuisten asioita, eli töihin.

Tauolla aika kului pääasiassa äidin tehtäviä hoitaessa, joten Lindeman ei ehtinyt seurata tai ajatella, miten sarja ilman häntä etenee. Linda oli vankilassa ja Monika äitiyslomalla, joten tilanne oli optimaalinen.

– Totaalisesti pääsi irti sen vuoden aikana kaikesta muusta, kuin lapsen hoitamisesta. Eipä siinä hirveästi riittänyt aikaa muihin juttuihin, Lindeman myöntää.

Näyttelijä antaakin paljon kiitosta sille, että Suomessa on mahdollista pitää pitkä äitiysloma. Paluun lähestyessä Lindeman oli kuitenkin täysin valmis hyppäämään takaisin sarjaan sisään.

– Oli tosi huippufiilis palata takaisin ja päästä taas Lindan elämään kiinni, Lindeman hehkuttaa.

– Oli hyvä pitää tuollainen tauko. Sitä vähän kuin tulee uutena, freesinä ihmisenä takaisin kuvauspaikalle. Paneutuminen työntekoon on vähän erilaista, hän jatkaa.

Lindeman palasi töihin uudistuneena ihmisenä äitiysloman jälkeen. Myös hänen hahmonsa on käynyt elämää mullistavan kokemuksen läpi vietettyään aikaa telkien takana.

– Vaikka hahmo on sama, niin Linda on kuitenkin ollut vankilassa, että kuka tietää, mitä siellä on tapahtunut. Me molemmat saatiin tämmöinen tuore startti tekemiseen. Linda varmasti muuttunut hahmona ja minä näyttelijänä, Lindeman avaa.

Lindemanin esittämä Linda palaa sarjaan vankilatuomion loputtua, ja suhde Violaan, hänen tyttäreensä, on oitis paluun jälkeen tapetilla. Viola jäi Aaron hoidettavaksi Lindan jouduttua vankilaan.

– Huoli tyttärestä on erittäin kova. Linda ei ole vankilasta käsin pystynyt suoriutumaan äidin roolista niin hyvin, kuin olisi halunnut, Lindeman paljastaa.

Linda Eerikäinen palaa Salattuihin elämiin maaliskuun jaksossa 3535.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja