Myös Sinkkuelämää-sarjan lapset ovat kasvaneet isoiksi – tältä he näyttävät aikuisina

Sinkkuelämää-sarjan lapset nähdään uudessa And Just Like That -sarjassa kasvaneina nuorina.

Sinkkuelämää-sarjasta tuttujen hahmojen Carrien (Sarah Jessica Parker), Mirandan (Cynthia Nixon) ja Charlotten (Kristin Davis) tarina saa jatkoa uudessa And Just Like That -sarjassa. Sarjaa tullaan tekemään kymmenen osaa ja sen julkaisuajankohtaa ei ole vielä julkistettu. 

Sarjan alkuperäisversiossa seurattiin New Yorkissa asuvien kolmekymppisten naisten elämää. Uudessa sarjassa tutut hahmot ovat yli viisikymppisiä.

Alkuperäisessä sarjassa päähenkilöiden lisäksi tutuksi tulivat myös Mirandan poika Brady ja Charlotten tytär Lily. Brady syntyi sarjassa vuonna 2002 ja Charlotte adoptoi aviomiehensä Harryn kanssa Lilyn Kiinasta vuonna 2004. 

Aikoinaan sarjassa lapset nähtiin vauvoina sekä aivan pieninä lapsina, mutta sittemmin luonnollisesti myös Brady ja Lily ovat kasvaneet ja uudessa sarjassa he ovat jo aikuisia. 

Hiljattain julkistettiin, että Bradya tulee näyttelemään Niall Cunningham ja Lilya puolestaan Cathy Ang

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uudessa sarjassa nähdään myös Charlotten nuorempi tytär Rose, joka syntyi vuonna 2008 ilmestyneessä ensimmäisessä Sinkkuelämää-elokuvassa. Rosea näyttelee Alexa Swinton. Sarjassa tullaan myös näkemään Cree Cicchino esittämässä Bradyn tyttöystävää Luisaa.

Sinkkuelämää-sarjaa esitettiin vuosina 1998-2004. Carrien, Charlotten ja Mirandan lisäksi sarjan päähenkilöihin lukeutui Samantha, jota ei kuitenkaan nähdä And Just Like That -sarjassa, sillä Samanthan näyttelijä Kim Cattrall ja muut päähenkilöt ovat vaikeasti riitautuneet keskenään.

Lähde: TV Line 

Lue myös:

    Uusimmat