Myös Anni Ihamäki jättää Aamulypsyn: "Paras työ ikinä"

Anni Hautala palaa äitiyslomalta töihin: ”Tähän tarjoukseen oli pakko tarttua” 2:10
Anni Hautala kertoi viime vuonna töihinpaluustaan: "Tähän tarjoukseen oli pakko tarttua"

Anni Ihamäki lopettaa Radio Suomipopin Aamulypsyssä.

Juontaja Anni Ihamäki kertoo Instagram-tilillään lopettavansa työnsä Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajana. Hän jakoi uutiset someseuraajilleen Aamulypsy-aiheisen kuvakimaran kera.

– Kiitos Aamulypsy 2006–2022! Meen aamuihin vielä Jaajon, Periksen ja Tuken kanssa 14.–22.12. ja sitten on Aamulypsy tältä erää munkin osalta tehty, hän kirjoittaa kuvasarjansa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Ihamäki kirjoittaa jatkavansa perhevapaata radiosta ainakin ensi vuoden loppuun asti. Hänen ja puolisonsa, Hovimuusikko Ilkkana tunnetun Ilkka Ihamäen toinen lapsi syntyi maaliskuussa.

– Kiitos Aamulypsy 2006–2022, kiitos Jari Oy ja muut rakkaat kollegat! Kiitos Radio Suomipop ja kiitos kuulijat, joiden kanssa kasvettiin parikymppisistä nelikymppisiksi. Aamulypsy on ollut paras työ ikinä ja antoi ystävien lisäksi mulle myös rakkauden ja perheen, Ihamäki tunnelmoi postauksessaan.

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelma on kokenut viime aikoina muitakin muutoksia. Ohjelmaa vuosien ajan luotsannut radiojuontaja Jaajo Linnonmaa ilmoitti marraskuussa niin ikään jättävänsä Aamulypsyn.

Maanantaina 28.11. tiedotettiin, että Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaa tulevat vahvistamaan kanavan radiojuontajat Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström sekä Ilkka Ihamäki. Aamussa jatkavat myös Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.


Lue myös:

    Uusimmat