Muutos Patrik Laineessa hämmästytti joukkuetoverit – "Sen tunsi, että hän tekee jotain erityistä"

NHL-seura Winnipeg Jetsin Patrik Laine keräsi ylistystä seuratovereiltaan iskettyään hattutempun Florida Panthersin verkkoon Helsingissä torstaina.

Pääkuvassa Tulosruutu-video Laineen kahdesta ensimmäisestä osumasta. 

Winnipeg voitti Laineen johdolla ensimmäisen kahdesta Helsingissä pelattavasta ottelusta 4-2. 

Mathieu Perreault teki Winnipegin 1-0-osuman avauserässä. Tämän jälkeen Laine ravisteli viiden ottelun maalittoman putkensa poikki ja iski Helsingin illassa kauden ensimmäisen hattutemppunsa.

– Patrik Laine, Perreault vastasi, kun häneltä kysyttiin ottelun ratkaisutekijästä.

– Hän ei ole tehnyt niin paljon maaleja viime aikoina kuin olisi halunnut, mutta nyt hän tuli tänne ja ratkaisi pelin meille, Perreault lisäsi. 

Myös ketjukaveri Adam Lowry ylisti Lainetta. 

– Hän taisi säästellä maalejaan. Hän on ollut ankara itselleen, kun ei ole saanut toivomaansa starttia. Nyt hän pelasi noin, se on upea juttu hänelle.

– Hän oli ratkaiseva tekijä. Kun hän teki ensimmäisen maalinsa, sen tunsi, että hän tekee jotain erityistä tänään, Lowry summasi.

Connor Hellebuyck pysäytti Jets-maalilla 36 laukausta ja oli Winnipegin tuki ja turva varsinkin avauserässä. Hän ihasteli Laine-show'ta maaliltaan.  

– Sen tuntee, että aina kun hän saa kiekon, hänellä on mahdollisuus tehdä maali. Sitä me häneltä haluamme, siinä hän on hyvä ja rakastamme katsoa sitä, Hellebuyck totesi. 

– Pysäytän hänen laukauksensa aina harjoituksissa, Hellebuyck lisäsi naureskellen. 

Lue myös:

    Uusimmat