Muusikko lähetyksessä: Näin musiikilla autetaan vanhuksia

Muusikko ja näyttelijä Heikki Silvennoinen kertoi Studio55.fi-lähetyksessä, mihin tärkeään projektiin hän osallistuu keväällä.

Arvostettu kitaristi ja Kummelista tuttu hauskuuttaja Heikki Silvennoinen nähdään keväällä Vanhuus Rokkaa -konserttikiertueella.

Se on hyväntekeväisyyskiertue, jonka avulla kerätään varoja seniorityön tukemiseksi. Esimerkiksi lähihoitopalveluja pyritään kehittämään, jotta vanhemmat ihmiset saisivat olla mahdollisimman pitkään kotona.

– Olen siinä juontopuolella huumoria tuomassa ja varmasti soitan jotain biisejä siellä. Ja ehkä joudun sitä (Mikko) Kuustosta säestämään, Silvennoinen kertoi.

Mikko Kuustonen on siis yksi esiintyjistä. Lavalla nähdään myös Anssi Kela, Erin, Jonna Tervomaa sekä monta muuta.

Kiertueen suojelijana on sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko. Hän toteaa omassa puheenvuorossaan: "Jos olemme onnekkaita, meistä kaikista tulee vanhoja". Kiertueen ajatus on siis se, että jokaisella on oikeus arvokkaaseen vanhenemiseen.

– Se on äärimmäisen tärkeää työtä. Olen aina kokenut, että lasten ja vanhusten auttaminen on tärkeää. Aikuiset pitäköön itsestään huolen, Silvennoinen totesi.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän lähetyksestä, miten vakava musiikki ja pöhköhuumori sopivat yhteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja