Mustavalkoinen raitakuosi on kevään kuumin trendi – ota mallia tähdiltä!

Pystyraitaa, vaakaraitaa, ohutta raitaa ja paksua raitaa – tänä keväänä raidat ovat äärimmäisen muodikkaita. Ota mallia maailmantähdiltä ja sonnustaudu mustavalkoiseen raitakuosiin kuin muodin ammattilainen!

Erilaiset raitakuosit etenkin mustavalkoisina ovat tämän kevään kuumin trendi. AVA kokosi yhteen maailmantähtien ylleen valitsemia asukokonaisuuksia, jossa raidat näyttelevät pääosaa.

Pilkahdus raitakuosista

Etenkin aremmalle raitakuosista innostuneelle sopivat loistavasti hieman maltillisemmat versiot raitakuosilla piristetyistä asuista. Ensiaskeleet mustavalkoisen raitakuosin kanssa on turvallista ottaa esimerkiksi aluspaidan muodossa, joka saa pilkottaa muuten yksinkertaisessa asussa.

Vaaka- ja pystyraitojen sekoittelua

Tulevana keväänä kaikkein trendikkäimmät uskaltautuvat leikittelemään vaaka- ja pystyraidoilla – rohkeimmat samassa asussa. Muutama maailmantähtikin on onnistunut luomaan uskaliaasta yhdistelmästä toimivan asukokonaisuuden. Kun yhdistää vaaka- ja pystyraitaa samassa asussa, on hyvä pitää maltti matkassa asusteita valitessa, jotta asukokonaisuudessa ei olisi liikaa yksityiskohtia.

Sähäkät raitapöksyt

Tämän kevään trendikkäimmät housut ovat ehdottomasti mustavalkoraidalliset. Tähdet maailmalla ovat näyttäytyneet jo tovin rohkeassa kuosissa – niin pysty- kuin vaakaraidoissakin. Raidalliset housut ovat oiva valinta ylle etenkin silloin kun kiire vie ajatukset aamulla: näyttävät housut eivät kaipaa sen kummempia asusteita seurakseen.

Futuristinen iltapuku

Tulevaisuudessa raitakuosi on kaikkea muuta kuin arkinen: oikeilla asusteilla täydennetty raidallinen puku istuu jopa arvokkaisiin tilaisuuksiin. Tarjolla on tänä keväänä hätkähdyttäviä pitkiä iltapukuja, jotka kääntävät katseet kantajiinsa punaiselle matolle hieman epätavallisemman kuosin ansiosta. Tänä keväänä jokainen voi todistaa, että raitakuosikin voi näyttää huiman arvokkaalta!

Uskaliasta vaakaraitaa

Vaakaraitaa on kautta aikojen pidetty kuosina, joka istuu vain hoikimmille. Tänä keväänä jokaisen on mahdollisuus todistaa, että tämä ei pidä paikkaansa. Hyvin istuva mekko, jossa mittasuhteet ovat kantajansa vartaloon nähden kohdillaan saavat useimmat säteilemään – vieläpä erityisen trendikkäinä.


Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja