Mustasukkaisuutta ilmassa! Maajussin käytös saa naiset närkästymään: "Minulle selvisi asioita, mitä Sami on tehnyt"

Maajussi-Samin farmiviikoilla kytee mustasukkaisuus 2:54
Maajussi-Samin käytös saa naiset närkästymään farmiviikoilla.

Samin puolisoehdokkaat ovat jokseenkin tyytymättömiä siihen, että maajussi tuntuu antaneen kaikille "erityishuomiota" farmiviikon aikana Maajussille morsian -ohjelmassa.

Maajussille morsian  -ohjelmassa farmiviikkojen loppu häämöttää ja maajussien lopulliset valinnat lähestyvät. Maajussi-Samin tilalla valintaa odotetaan ristiriitaisin tuntein, sillä mustasukkaisuutta on ilmassa morsianehdokkaiden keskuudessa. 

Valintapäivän aamuna morsianehdokkaat keskustelevat keskenään viikosta sekä Samin parhaista puolista, muun muassa siitä, kuinka huomioon ottava tämä on ollut naisia kohtaan. Tämä keskustelu saa kolmikon hieman takajaloilleen tunteidensa saralla. 

Myös Sami kertoo pistäneensä merkille sen, että kolmikolla on ollut myös hieman vaikeuksia tunnepuolella viikon aikana. 

– Tämä viikkohan on sinällään ollut vaikea, koska joillekin se on ollut vähän kovempi paikka, kun on antanut toiselle huomiota ja huomannut, että ahaa, tuo ei välttämättä ole nyt ihan tyytyväinen, että antoi tuolle huomiota. Huomasi vähän kateutta sellaisesta, että mentiin halaamaan toista, joka oli vähän ehkä miinus, Sami kertaa viikkoa. 

– Mielestäni siihen ei olisi tyttöjen pitänyt tarttua, koska he tietävät tämän pelin kumminkin, että sellaista saattaa olla. Voi olla, että tykätään kaikista kolmestakin hetken aikaa, Sami jatkaa. 

Kaikilla kolmella ehdokkaalla on tahoillaan erilaisia tunteita asiasta. Kolmikko nostaa esille kuulleensa viikon aikana Samin antaneen erityishuomiota milloin kenellekin. 

Elina, joka vietti Samin kanssa viimeisen treffipäivän, kertoo valintatilanteeseen johtavan tilanteen olevan "sikäli erikoinen". 

– Eilen kun tulin treffeiltä, niin oli tosi hyvä fiilis kaikesta, mutta sitten minulle selvisi asioita siitä, mitä Sami on tehnyt esimerkiksi Nooran ja Sallan kanssa. Vaikutti aika negatiivisesti fiiliksiini. Ja niitä sitten eilen illalla on puitu ja niistä on keskusteltu. Jos siinä valintatilanteessa kävisikin niin, että Sami ei valitsisi minua, niin kyllähän se heittäisi ajatukset aikalailla ympäri. 

Yllä olevalla videolla näet, millaisia huomiota naiset ovat tehneet maajussi-Samin käytöksestä viikon aikana. 

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat