Mustalla Barbaarilla kuumottava kohtaaminen skinheadin kanssa

Räppäri Musta Barbaari kirjoittaa sosiaalisessa mediassa yllättävästä kohtaamisestaan skinheadin kanssa.

Räppäri Mustan Barbaarin visiitti huoltoasemalla sai yllättävän käänteen, kun räppäri oli tiskillä asioimassa. Barbaari kirjoittaa Facebook-sivullaan sunnuntaina, miten keski-ikäinen uusnatsi oli lähestynyt häntä.

– Hän kysyy kovalla äänellä, että olenko mä Musta Barbaari? Vastasin, että kyllä mä olen, ja samalla ajattelin, että joudunko mä nyt painimaan vai pääseekö tästä tilanteesta puhumalla pois, räppäri kirjoittaa.

Barbaari kirjoittaa miehen esittäytyneen iloisesti olevansa Espoon skinheadien johtaja ja oli toivonut ehtivänsä jutella räppärin kanssa.  Mies oli jopa soittanut Barbaaria fanittavan tyttärensä paikalle.

– Mä en voinu uskoa, että sain just äijähalin skinheadilta! Hän kerto mulle, että hänen työkaverinsa oli puhunu musta ja sanonu mm. että älkää satuttako Barbaaria, hän on hyvä tyyppi. Mä olin ihmeissäni koko tilanteesta koko ajan. Jotenkin käsittämätöntä istua ja veljeillä skinheadin kanssa. Oltiin kuin kalakavereita.

Facebook-sivullaan Musta Barbaari julkaisi myös yhteiskuvan hänestä ja skinheadistä.

– Hänen sanoma meille kaikille oli: "Pyrkikää olemaan hyviä tyyppejä olosuhteista huolimatta, vain hyvällä voi voittaa pahan, ei millään muulla!" Mä haluan, että tämä viesti tavoittaa ne eksyneet itä-helsingin nuoret ja myös useammat eri vastarintaliikkeet, jotka väkivallan keinoin näitä nuoria tai muita syyttömiä maahanmuuttajia etsivät.

Lue Barbaarin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

    Uusimmat