Musta Barbaarin ensiesiintyminen Salkkareissa – katso hulvaton kohtaus!

Musta Barbaarin ensiesiintyminen Salkkareissa 0:44

Salatuissa elämissä nähtiin illan jaksossa tuttu kasvo, kun räppäri Musta Barbaari vierailee sarjassa personal trainerin roolissa. 

Salatuissa elämissä on vuosien varrella piipahtanut useita julkisuuden henkilöitä. Tänä iltana ensiesiintymisen suosikkidraamassa teki räppäri Musta Barbaari eli oikealta nimeltään James Nikander

Ismo jatkaa kuntoilua ja tiukkaa ruokavaliota. Kalle ja Kosonen kohtaavat sattumalta, törmäävät Ismoon ja toppuuttelevat tämän elämäntaparemonttia.

Ismo ei voi luovuttaa, sillä sopii viimein Ruskakaunottaren kanssa treffipäivämäärän. Ismo alkaa treenata kahta kauheammin.

Kalle ei puutu isänsä valintoihin. Hän ei myöskään kerro totuutta Ruskakaunottaresta, vaan uskoo Kososelle Ismon treeni-innon laantuvan pian.

Ismo tuskailee Talelle ja Sannille, kun hänen kuntonsa ei tunnu kohoavan. Tale ja Sanni kannustavat Ismoa hyväksymään itsensä sellaisena kuin tämä on, mutta Ismo tahtoo olla enemmän.

Pian Ismo saakin idean kohdatessaan kauppansa ovella erään asiakkaan. Kalle on sopinut Kososen kanssa, että he menevät yhdessä ja vain ystävinä leffaan. Kalle valmistautuu iltaan kotonaan, josta Kosonen tulee hakemaan häntä. Kalle kummastuu, kun Kososen matkassa on lihaksikas mies. Mies ei ole Kososen seuralainen vaan Ismon palkkaama personal trainer.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat