Musiikkia kiusaamista vastaan! Salkkarit-näyttelijän mies Darren McStay julkaisi uuden kappaleen

Salkkarit-näyttelijä Monika Lindemanin mies Darren McStay julkaisi uuden kappaleen.

Lontoosta alun perin kotoisin oleva näyttelijä ja muusikko Darren McStay julkaisi uuden Bring Back the Love -kappaleen sekä kappaleeseen sovitetun musiikkivideon.

McStay on Linda Eerikäistä Salatut elämät -suosikkisarjassa esittävän Monika Lindemanin mies. Hän julkaisi viime vuonna kappaleen Days Gone By, minkä lisäksi mies on alkanut tekemään YouTube-kanavalleen vlogivideoita suomenkielellä.

McStay lupailee julkaisevansa viisi uutta kappaletta. Näistä ensimmäinen on Bring Back the Love, jolla McStay ottaa kantaa kiusaamiseen. Mies kertoo tiedotteessa, että aihe on hänelle arka ja läheinen.

– Kappale on kiteytys nuoruudestani, kasvoin Lontoossa puoli-irlantilaisena, punapäisenä poikana, jota kiusattiin. Kappale myös painottaa sitä, miten pääsin yli tunteesta, että en ole tarpeeksi hyvä, kuinka annoin anteeksi menneisyydelleni jatkaakseni elämääni, McStay sanoo tiedotteessa.

Kappaleesta julkaistulla musiikkivideolla McStay räppää nopeasti luokkahuoneessa esittäen videolla opettajaa sekä luokan jokaista oppilasta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja