Tunteet pelissä -tähti Bethany Joy Lenz paljasti salaisen kultin nimen, missä vietti 10 vuotta

Näyttelijä Bethany Joy Lenzin elämästä kertova Dinner for Vampires -muistelmateos julkaistaan lokakuussa 2024. Teoksen kansikuva on kuitenkin paljastettu jo nyt, kuten myös salaisen kultin nimi, jossa näyttelijä vietti elämästään 10 vuotta. 

Tunteet pelissä -tv-sarjasta tuttu Bethany Joy Lenz, 42, on paljastanut uuden muistelmateoksensa kannen ja nimeää ensimmäistä kertaa salaisen kultin, jossa hän vietti vuosikymmenen elämästään.

Hänen uusi muistelmateoksensa Dinner for Vampires kertoo yksityiskohtaisesti hänen elämästään, mukaan lukien hänen vuosistaan kultissa ja siihen liittyvästä henkisestä hyväksikäytöstä. Hän on käynyt paljon terapiassa lähes vuosikymmenen ajan auttaakseen itseään parantumaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kirjan kuvauksen mukaan Lenz kaipasi ainoana lapsena aina johonkin kuulumista. Hän löysi turvasataman raamattututkimusryhmästä, joka muuttui pian joksikin pahaenteisemmäksi: ”hitaasti kudotuksi manipuloinnin, hyväksikäytön ja pelon verkostoksi", jonka Lenz on nimennyt The Big House Familyksi. 

Kun Lenz upposi yhä syvemmälle ryhmään, hän muutti kultin mukana Tyynenmeren luoteisosaan, jossa kustantajan mukaan dominoiva pappi suostutteli hänet naimisiin yhden hänen poikansa kanssa. Hän kuvailee, miten menetti miljoonia tv-tuloistaan sekä itsenäisyytensä.

Kirjan tekemisen prosessi oli Lenzille haastava, mutta ei kirjoittamisen takia, vaan muistojen tutkimisen ja niiden todellisen kohtaamisen vuoksi. 

Kirjan työstämisen lisäksi Lenz on keskittynyt myös uuteen musiikkiinsa muutettuaan Nashvilleen viime kesänä. Hän näytteli yhdeksän tuotantokautta suositussa Tunteet pelissä -aikuistumisdraamasarjassa hyväntahtoista Haley James Scottia. 

Dinners for Vampires ilmestyy 22. lokakuuta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat