Mainos

Musiikin tähtipari yllättää – Nightwishin Tuomas Holopaiselta ja laulajatähti Johanna Kurkelalta yhteinen levy

Auri-yhtyeessä vaikuttaa Holopaisen ja Kurkelan lisäksi Nightwishin multi-instrumentalisti Troy Donockley.

Nightwishin Tuomas Holopaisen ja Troy Donockleyn sekä laulaja Johanna Kurkelan muodostama Auri-projekti julkaisee debyyttilevynsä keväällä 2018. Asiasta kerrotaan levy-yhtiö Nuclear Blastin tiedotteessa.

Ensimmäinen Aurin kappale Aphrodite Rising syntyi vuonna 2011 ja sittemmin kolmikko on kirjoittanut kymmenen kappaleen verran lisää materiaalia.

Albumilla kuullaan tiedotteen mukaan lukuisia vierailijoita.

Nightwish on parhaillaan pitkällä keikkatauolla. Yhtyeen on määrä palata lavoille vuonna 2018.

Katso alla Nightwishin Holopaisen, esikoislapsensa maaliskuussa synnyttäneen Floor Jansenin ja Marco Hietalan videohaastattelu syksyltä 2016.

4:44

Joulupäivänä 2016 tasan 40 vuotta täyttänyt Tuomas Holopainen on puhunut vain harvoin julkisuudessa avioliitostaan Johanna Kurkelan kanssa. Pari avioitui lokakuussa 2015.

Holopainen puhuu Kurkelasta ja julkisuuden rajoista Heta Hyttisen kirjoittamassa kirjassa Rocktähdet – elämää kulissien takana (Readme.fi, 2016).

– Kyllä julkisuuden rajoihin voi vaikuttaa itse ihan älyttömän paljon. Se, että mie menin Johannan kanssa naimisiin ja se tuli julki, niin silloin siitä tuli paljon yhteydenottoja, mutta me sanottiin niihin hyvin kohteliaasti, että emme kommentoi yksityiselämäämme. Näin on käynyt kyllä, mutta jätetään se siihen. Eikä kukaan ole sen jälkeen kirjoittanut siitä mitään, Holopainen toteaa kirjassa.

Holopainen määrittelee kirjassa, missä hänen rajansa menee.

– Miun ehdoton rajani menee siinä, että kukaan ei tuu ikinä meidän taloon tekemään haastattelua tai ottamaan kuvia meidän talosta. Me ei anneta yhteishaastatteluita koskaan eikä puhuta meidän parisuhteesta millekään lehdelle.

Vuoden 2014 helmikuussa Holopainen kertoi ranskalaisen Nightwish-lehden haastattelussa The Life and Times of Scrooge McDuck -projektinsa tiimoilta syntyneestä albumista, jolla Kurkela laulaa.

– Olen asunut samassa osoitteessa hänen kanssa viiden vuoden ajan, joten oli luonnollista kysyä häntä. Hän on myös suuri Don Rosa -fani, Holopainen selitti tuolloin Kurkelan mukanaolosta levyllä.

Kurkelan ääntä kuullaan Nightwishin Imaginaerum-albumin (2011) kappaleella Song of Myself. Holopainen puolestaan kirjoitti Kurkelan vuonna 2010 ilmestyneelle Hyvästi, Dolores Haze -albumille kappaleen nimeltä Satojen merien näkijä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja