Murtovaras jätti uhrilleen irstaan lahjan – naapurit pelkäävät kyseessä olevan stalkkeri: ”En nuku ikkunat auki”

Murtovaras jätti jälkeensä irstaan lahjan – tapaus sai naapurit varpailleen 1:25

Mies murtautui taloon Texasissa, varasti muutamia esineitä ja jätti vastineeksi jotain kammottavaa. Tapaus sai koko naapuruston varpailleen.

Poliisin mukaan texasilainen nainen löysi kodistaan härskin lahjan toissa viikolla. Murtovaras oli päässyt sisälle taloon ja heitellyt tavaroita ympäriinsä. Lopulta hän oli löytänyt uhrinsa kameran.

Video: Tunnistamaton mies hiipparoi lähellä uhrin kotia.

Mies otti irstaita kuvia itsestään ja jätti ne uhrinsa löydettäväksi. Murtovaras jätti jälkeensä myös suorasanaisen seksuaalisen viestin sekä DNA:taan. Tapaus on herättänyt sekä huolta että myötätuntoa uhria kohtaan.

– Se on kamalaa ja pelottavaa, kommentoi naapuritalossa asuva Wilson Mahmood.

Miehen häpeilemätön toiminta sai naapurit ryhtymään varotoimiin

Uutinen siitä, että perverssi murtovaras on vapaalla jalalla, on saanut naapuruston asukkaat varpailleen. Miehen häpeilemätön toiminta on antanut aihetta pelätä, että tämä saattaa palata takaisin.

– En nuku ikkunat auki, toteaa toinen naapuri Brendee Olmsted.

Olmsted toivoo, että mies saadaan pian kiinni. Hän toivoo myös, ettei kyseessä ole uhria seuraava stalkkeri.

Samaa pelkää myös nimettömänä pysyttelevä naapuri, joka uskoo, että uhria piinataan vielä pitkään. Kyseinen naapuri ei aio enää antaa tyttärensä liikkua yksin kotikadulla.

Poliisilla on video miehestä, joka liikkui lähellä uhrin taloa

Poliisilla on hallussaan kuvaa miehestä, joka on liikkunut lähellä uhrin kotia. Uhrin naapureita on kuitenkin pyydetty tarkistamaan valvontakameroidensa kuvaama materiaali johtolankojen varalta.

Videolla näkyvää miestä ei kutsuta tässä vaiheessa epäillyksi. Poliisi haluaa kuitenkin tietoonsa miehen olinpaikan jututtaakseen häntä. Tapauksesta kertoi CNN.

Lue myös:

    Uusimmat