Mainos

Murhatuomion saanutta Oscar Pistoriusta vastaan todistanut jalkapalloilija ammuttiin – tunnusmerkit viittaavat ammattitappajiin, taustalla väitteet kokaiinilastin ryöstöstä

6:04
Videolla tuoreimman Tulosruudun urheilu-uutiset.

Entinen jalkapalloilija eteläafrikkalainen Marc Batchelor ammuttiin Johannesburgissa, kertoo The South African. Hän oli yhtenä todistajana paralympiavoittaja Oscar Pistoriuksen murhaoikeudenkäynnissä, josta Pistorius tuomittiin syylliseksi tyttöystävänsä murhasta vankeuteen.

Batchelor oli ajanut autoaan, kun häntä ammuttiin useaan kertaan. Laukauksia oli yhteensä seitsemän.

– Moottoripyörillä kulkeneet kaksi miestä ampuivat hänet. Hän kuoli autoonsa, eikä mitään viety, Lungelo Dlamini poliisista kertoi Soccer Ladumalle.

Palkkamurhaan viittavia tekijöitä on useita. Autosta ei viety mitään. Ampujat eivät vahingoittaneet tai uhanneet tapahtuman läheisyydessä ollutta puutarhuria. Tappajat eivät itse ajaneet moottoripyörillä, vaan olivat niiden kyydissä, joten poliisi etsii neljää epäiltyä.

Tutkinta on saanut hämmentäviä piirteitä, sillä aiemmin selvisi, että paikalle osunut yksityisetsivä vei Batchelorin puhelimen rikospaikalta, vain minuutteja ampumisen jälkeen. Viranomaiset ovat päästäneet hänet vapaaksi, mutta he löysivät puhelimesta arvokasta tietoa tutkintaa varten. Yksityisetsivän oli tarkoitus tulla oikeuteen, mutta hän ei koskaan saapunut paikalle. 

Tapahtuneella epäillään olevan yhteyksiä Serbian järjestäytyneeseen rikollisuuteen Johannesburgissa, sillä samanlaisia tapauksia on nähty aiemminkin. Tunnettu serbialaisrikollinen George Mihaljevic tapettiin samalla tavalla kuin Batchelor. Batcheloria on syytetty ison kokaiinilastin varastamisesta ja sen on väitetty kuuluneen Serbian mafialle.

Vankilatuomiota istuva Pistorius oli epäillyt Batchelorin olleen suhteessa tämän tyttöystävään Reeva Steenkampiin. Pistorius sai tuomionsa Steenkampin murhasta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja