Mainos

Tyttöystävänsä murhannut paralympialaistähti Pistorius hakattiin vankilassa – syyksi epäillään riitaa puhelimen käytöstä

Tyttöystävänsä murhasta tuomittu eteläafrikkalainen paraolympialaistähti Oscar Pistorius on loukkaantunut vankilassa yleisöpuhelimen käytöstä aiheutuneessa tappelussa, kertoo The Independent-lehti.

Vankilaviranomaisten mukaan Pistorius selvisi tappelusta mustelmilla. Hän on ollut lääkärintarkastuksessa ja viranomaiset tutkivat tapausta.

Eteläafrikkalaismediassa uskotaan, että tappelun taustalla oli kanssavankien suututtua puhelun kestosta.

Oikeuden mukaan Pistorius murhasi tyttöystävänsä Reeve Steenkampin ampumalla ystävänpäivänä vuonna 2013. Lontoon paraolympialaisissa edellisvuonna kultaa voittanut pikajuoksija puolustautui sanomalla, että hän oli luullut Steenkampia murtovarkaaksi. Pistorius ampui naista neljä kertaa lukitun kylpyhuoneen oven läpi.

0:22

Mies pidätettiin samana päivänä ja tuomittiin myöhemmin taposta. Korkeampi oikeusaste kuitenkin totesi tämän syyllistyneen murhaan. Tuomio yli kaksinkertaistui kuudesta vuodesta 13 vuoteen.

Pistoriuksen molemmat jalat on amputoitu, ja niiden tilalla hänellä on proteesit proteesit. Hänet siirrettiin viime vuonna erikoisvankilaan, joka on tarkoitettu vangeille, joilla on fyysisiä rajoitteita.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.