Murhasta elinkautiseen tuomittu vanki pakeni vankilasta keskellä kirkasta päivää – akrobaattinen temppu kuin elokuvista

Tallentui valvontakameraan: Danelo Cavalcante pakeni uskomattomalla tavalla vankilasta 1:28
Video: Käsittämätön pako tallentui valvontakameraan.

Pennsylvanian osavaltiossa Yhdysvalloissa tapahtui viime viikolla erikoinen tilanne, kun Chesterin piirikunnan vankilan vanki pakeni vapauteen pihalta. Tempaus oli kuin suoraan elokuvista.

Keskellä kirkasta päivää tapahtuneessa tilanteessa tyttöystävänsä murhasta elinkautiseen tuomittu Danelo Cavalcante käveli nurkan taakse ja kampesi itsensä ylöspäin vaakatasossa käytävän molempia seiniä hyödyntäen.

Cavalcante kiipesi akrobaattisesti aina katolle asti, ja hävisi valvontakameroiden kuvasta. Mies oli myöhemmin selvittänyt tiensä piikkilankojen lävitse ja paennut vankila-alueelta.

Katso jutun alussa olevalta videolta, kuinka pako tapahtui.

Samaa reittiä hyödynnettiin viimeksi toukokuussa

Mielenkiintoista on, että Cavalcanten hyödyntämä pakoreitti oli entuudestaan vankilan henkilökunnan tiedossa. Vastaavaa kautta nimittäin suoritettiin vankilapako viimeksi kuluneen vuoden toukokuussa. 

Tämän jälkeen vankila kertoi vahvistaneensa reitin suojausta, mutta ei selvästikään riittävästi.

Karannutta vankia ei ole onnistuttu toistaiseksi löytämään, ja viranomaiset ovat pyytäneet kansalaisia kiinnittämään erityistä huomiota vangin liikkeisiin. Viranomaiset ovat kertoneet miehen olevan vaarallinen, mahdollisesti aseistettu ja "henkilö, jolla ei ole mitään menetettävää".

Lähde: CNN.

 

Lue myös:

    Uusimmat