Mainos

Yllättävä vankilapako Kaliforniassa: Murhasta epäillyt miehet tekivät reiän vessan kattoon ja karkasivat – näin pienestä kolosta he pakenivat

0:48

Kaksi murhaoikeudenkäyntiä odottanutta miestä pakeni vankilasta Kaliforniassa wc-tiloihin kaivetun reiän avulla, kertoo BBC.

20-vuotias Santos Samuel Fonseca ja 20-vuotias Jonathan Salazar pakenivat kalifornialaisvankilasta yllättävällä tavalla viime sunnuntaina.

Miehet mursivat wc-tilojen kattoreiän uskaliaasti, sillä tilojen yhdellä seinällä on 6 ikkunaruutua, josta vartijat voivat tarkkailla kylpyhuoneeseen. Pakoreitti on aivan ikkunoiden läheisyydessä, mutta vartijoilla ei kuitenkaan ole suoraa näköyhteyttä siihen.

Kaksikko oli tehnyt wc-tilojen kattoon noin 50 senttimetriä pitkän ja 20 senttimetriä leveän reiän, jota kautta he kiipesivät putkistotiloihin.

Lopuksi karkurit rikkoivat luukun vankilan seinästä ja pakenivat vankilasta. Luukusta pääsi ulkotiloihin alueelle, jossa ei ollut piikkilanka-aitausta.

Miehet olivat vankilassa odottamassa murhaoikeudenkäyntiään. Molempia miehistä epäillään henkirikoksesta erillisissä tapauksissa.

Poliisi etsii tällä hetkellä paenneita miehiä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja