Mainos

Murhaaja pakeni vankilasta perinteisin keinoin – laskeutui ikkunasta lakanoiden avulla

Italiassa etsitään nyt kahta roomalaisesta Rebibbian vankilasta sunnuntai-iltana paennutta miestä, joista toinen on tuomittu murhasta. Asiasta uutisoi The Local.

Vanhanaikaiseen tapaan toteutetussa vankilapaossa parivaljakko leikkasi ikkunan kalterit sahalla ja laskeutui sitten maahan lakanoista sidotun köyden avulla. Tämän jälkeen romanialaismiehet hyppäsivät muurin yli ja pakenivat paikalta jalan.

Paon aikaan molemmat miehet olivat osallistuneet työpajaan vankilan uudessa lisärakennuksessa, jossa 150 vankia vartioi vain kaksi vartijaa. Vanginvartijoiden liiton mukaan vankilan hälytysjärjestelmäkään ei toiminut pakohetkellä.

Karanneet vangit ovat murhasta tuomittu Catalin Ciobanu, 33, ja Mihai Florin, 28, joka oli oli vankilassa ryöstön takia.

Vaikka vankien pakotapa saattaa vaikuttaa vanhanaikaiselta, ei tyyli ole kovin erikoinen Italiassa. Vuonna 2014 Sisiliassa vanki mursi sellinsä kalterit ja laskeutui seinää myöten alas lakanaköyttä käyttäen. Samainen vanki onnistui pakenemaan parmalaisesta vankilasta vain vuotta aiemmin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.