Mainos

Muovipullo räjähti miehen kasvoille Eurajoella – poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tekijöistä

Eurajoella sattui eilen onnettomuus, jossa pulloon asetettu aine räjähti ihmisen kasvoille.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen mukaan tapaus sattui eilen kello 18.25 Eurajoen Marjastentien varrella. Asukkaan pihalle oli heitetty puolen litran muovinen juomapullo. Kun asukas meni nostamaan sen, se räjähti ja lennätti asukkaan kasvoille ja silmiin pullon sisällä ollutta emäksistä nestettä.

Vammoja kasvoihinsa saanut mies kuljetettiin Satakunnan Keskussairaalaan tarkastuttamaan silmiään. Vamman tarkempi laatu ei ole vielä tiedossa.

Tapausta tutkitaan vaaran aiheuttamisena ja vammantuottamuksena.

Rauman poliisin rikosylikonstaapeli Jyrki Nordberg kertoo, että tutkinnat ovat vasta alussaan eikä tekijöistä ole vielä tietoa. Asukas oli havainnut pihallaan kaksi nuorta, joiden osuutta asiaan tutkitaan.

Tietoja tapaukseen liittyen pyydetään välittämään Rauman poliisille numeroon 0295417780 tai sähköisesti osoitteeseen tutkinta.rauma@poliisi.fi.

Tapauksen motiivista ei vielä tietoa

Nordberg kertoo, että vastaavat räjähtävät pullot ovat poliisille tuttuja entuudestaan.

– Tällaista tapausta en muista, että pullo olisi räjähtänyt jonkun silmille ja aiheuttanut vammoja, mutta kyllä näillä ja vastaavilla systeemeillä on joskus esimerkiksi postilaatikoita poksauteltu.

Eilisen tapauksen motiivit ovat vielä hämärän peitossa.

– Emme tiedä vielä, oliko pullo asetettu kyseiseen pihaan tahallaan vai olivatko tekijät vain halunneet nähdä, miten pullo jossain poksahtaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.