Mainos

Poliisi epäilee Petäjäveden polttopulloiskusta pilottitakkista henkilöä

Poliisi tutkii Petäjäveden polttopulloiskua törkeän tuhotyön yrityksenä.

Teosta epäillään pilottitakkista henkilöä, jolla oli pipo päässä ja maihinnousukengät jalassa. Takissa oli Suomen lippu.

– Varmaa tietoa ei vielä ole, mutta pientä hajua meillä ehkä on epäillystä tekijästä, sanoo tutkinnanjohtaja Veli-Pekka Välisaari Sisä-Suomen poliisista.

Petäjäveden vastaanottokeskuksen ulko-oven ikkunan läpi heitettiin viime yönä noin kahden aikaan kolme polttopulloa. Ne eivät aiheuttaneet tulipaloa, mutta pelastuslaitos tuuletti tiloja. 

– Epäilty on ollut ensin vastaanottokeskuksen nurkalla, tullut sieltä ulko-oven eteen ja heittänyt kolme polttopulloa. Osa niistä on mennyt alakerran lasista läpi. On tapahtunut leimahdus. Tilanteessa oli olemassa mahdollisuus suuriin vahinkoihin, Välisaari kertoo.

Kukaan ei loukkaantunut iskussa. Vastaanottokeskuksessa majoittuu 80 henkilöä. Heistä puolet on lapsia. 40 henkilöä asuu kerroksessa, johon isku kohdistui.

– Tämä tapahtuma varmasti vaikuttaa asukkaiden turvallisuudentunteeseen, Välisaari sanoo.

Tapauksen esitututkinta on alkuvaiheessa ja poliisi muun muassa tutkii valvontakameratallenteita. Yhden henkilön on nähty liikkuvan tapahtuma-aikaan alueella reppu selässä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot pilottitakkisesta henkilöstä tai muista henkilöstä ja ajoneuvoista tapahtumayönä Tähtiniemenraitin alueella Keuruun poliisin numeroon 0295 448 176.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.