Mainos

Muotivillitys, joka herättää taatusti tunteita: Permis tekee paluun!

Kuten moni tietää, muotitrendit kulkevat sykleissä. Osan trendeistä tosin toivoisi jäävän vuosien hämärään, kuten matalavyötäröisten housujen, säärystimien – tai permisten.

Naisten muotia 1980- ja 1990-luvuilla todistaneet muistavat, kun kampaajalle marssinut leidi saattoi muutaman tunnin kuluessa muuttua rölliksi. Nuoremman sukupolven edustajille vallattomia kestokiharoita, permistä, symboloi Sinkkuelämää-sarjan tähdittäjän, Sarah Jessica Parkerin, muhkea kuontalo.

Viime vuosisadan lopulla permanenttikiharat sykähdyttivät – suuntaan tai toiseen – niin trenditietoisten naisten kumppaneita kuin lapsiakin. Ja miksipä jättää tunteelliset reaktiot historiaan. Muutaman kymmenen vuoden takaa tuodut trendit näkyvät jälleen vaatetuksessa ja asusteissa, joten mikseivät hiusmalleissakin.

Kansainväliset kuuluisuudet, kuten Taylor SwiftChrissy Teigen ja Halle Berry näyttävät some-tileillään mallia päivitettyyn permikseen.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä. 

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Uudelleen villitykseksi virinnyttä kiharapilveä voi onneksi tätä nykyä kokeilla paremmalla menestyksellä kuin aiemmat säkkäräilmestykset antavat ymmärtää. Uusilla permanenttituotteilla saa luonnollisemman ja luonnonkiharaisemman lopputuloksen, joka muistuttaa ennemmin rentoja rantakiharoita.

Tietty varoituksen sananen on kuitenkin syytä pitää mielessään. Vaurioituneet tai erityisen ohuet hiukset saattavat nimittäin kärsiä käherryksestä. Permistä ei myöskään suositella vaaleiksi raidoitetuille hiuksille, sillä ero luonnollisen ja värjätyn hiuksen huokoisuuden välillä saattaa tehdä permanentista epätasaisen.

***

0:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.