Muotimoguli Kylie Jenner poseeraa Voguen kannessa suloisen Stormi-tyttärensä kanssa – ylistää pienokaistaan: "Joskus vain katson häntä ja itken"

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner poseraa tyttärensä Stormi Websterin kanssa Tšekkoslovakian Voguessa.

Meikki ja -muotimoguli Kylie Jenner edustaa upeana Tšekkoslovakian uusimman Voguen kansinumerossa. Jenner poseeraa yhdessä tyttärensä 2-vuotiaan Stormi Websterin kanssa. Kansikuvassa molemmat katsovat haikeina kohti kameraa. Stormi näyttää suloiselta nappisilmineen. Jenner julkaisi kuvan omalla Instagram-tilillään.

– Uusi kansi vauvani kanssa. Kuvattu kotona minun puhelimella, Jenner kertoo kuvan yhteydessä.

Hän myös julkaisi kuvauksista kuvan ”kulissien takaa”, jossa äiti ja tytär suukottavat toisiaan. Kuvan yhteydessä Jenner ylistää lastaan.

– Rakastan tätä pientä niin paljon, että meinaan haljeta. Joskus vain katson häntä ja itken tietäen, että hän ei tule koskaan olemaan näin pieni enää. Kuka arvasi, että joku niin pieni voi viedä suurimman osan sydämestäsi. Jumala ei tehnyt virheitä kanssasi Stormi, Jenner kertoo.

Suloisen Stormin isä on muusikko Travis Scott. Pari erosi hiljattain, mutta Jenner on viettänyt nyt aikaa enemmän kuin aikoihin ex-puolisonsa kanssa koronatilanteen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat