Mainos

Munajahti päättyi pettymykseen Jätkäsaaressa: "Muutama ahne pilasi koko jutun"

Helsingin Jätkäsaaressa järjestetty kultamunajahti aiheutti ihmisissä ennennäkemätöntä kilpailuviettiä ja pahastumista.

Clarion Hotel Helsingin järjestämä pääsiäisteemainen kultamunajahti päättyi nolosti ennen aikojaan. Jätkäsaareen kiirastorstaina piilotetussa 50 kullanvärisessä munassa oli sisällä yllätyksiä. 

Koko perheen hauskaksi tapahtumaksi tarkoitetun munajahdin piti kestää aamukuudesta iltakuuteen. Munat kuitenkin loppuivat jo aamuseitsemän kieppeillä, kun ihmiset rohmusivat munia itselleen.

Pettymystä purettiin somessa

Tapahtuman virallisilla Facebook-sivuilla purettiin ihmisten pettymystä lyhyeksi jääneeseen jahtiin.

Monia ärsytti se, että ihmiset tulivat jo ennen jahdin alkua aamutuimaan metsästämään itselleen mahdollisimman paljon munia – ja jopa kyttäämään munien piilottajia säännöistä piittaamatta.

– Kilpailu alkoi jo ennen viittä. Kisassa oli tarkoitus kuulemma seurata ihmisiä, jotka piilottivat munia. Joku sai tuolla taktiikalla noin 10 kappaletta. Näitä seuraajia oli useita. Veikkaan että 50 munaa jakautui noin 10 ihmisen kanssa, yksi keskustelijoista tilittää.

Ihmisten ahneus pöyristyttää useita kommentoijia.

– Mitä ihmettä! Mikä ahneus jengillä on, kun munia kerätään useita ja vielä kassitolkulla! Jahti oli mahtava idea, mutta muutama ahne pilasi koko jutun! Hävetkää!, avautuu keskustelupalstalla.

– Tämä oli todella hauska idea, mutta meni pilalle, kun jengi vähät välittää muista ja hamstraa kaikki itselleen ja lähtee liikkeelle jo ennen tapahtuman alkua. Vähän yhteishenkeä mut eeeeeiiii. Mitäs sitä reilulla pelillä saavuttaisikaan, kunhan itsellä on hauskaa, tilittaa eräs keskustelija.

Osa myöntää taktikoinnin

Osa jopa myöntää keskustelussa taktikoineensa ennen kisan alkua, jotta maksimoi munien määrän.

– Ohjeistin itse joukkuettani menemään seuraamaan munanlaittajia jo viideltä ja hyvin toimi. Hölmöjen kannattaa jäädä kotiin, paljastaa saaden paheksuvan yöpyn niskaansa.

Munahulluus meni niin pitkälle, että palkintoja yritettiin kaupata jopa verkkohuutokaupassa.

– Joku keräilijä yritti myydä yhtä kolmesta avaamattomasta 50 eurolla. Sanoin ei, ja sanoi, että menee varmaan huuto.nettiin, päivittelee mies keskustelupalstalla.

Myös tapahtuman järjestänyt Clarion kommentoi kiivaaksikin äitynyttä keskustelua pahoitellen lyhyeksi jäänyttä jahtia.

– Reilun pelin hengessä toivomme, että palkintoja riittäisi mahdollisimman monelle osallistujalle. Otamme kaiken palautteen huomioon ja kehitämme tapahtumaa jatkossa yhä toimivammaksi, hotelliketju kirjoittaa.

– Paikalla oli paljon ihmisiä, joista muutama pahoitti mielensä, kun palkinnot loppuivat. Pääsiäismunajahdin henkeen kuuluu, että munat voidaan löytää jo aamusta.

– Mukavaa kuitenkin, että ihmiset ymmärsivät pääsiäismunajahdin tarkoituksen ja haluavat tulla ensi vuonna uudelleen, sanoo Clarion Hotels Finlandin Area General Manager Inari Lehtinen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.