Mainos

Mukana niin hääkuvissa kuin matkoillakin – onko tässä maailman onnellisin sika?

Jättiläissika on omistajilleen niin tärkeä, että se pääsi osalliseksi pariskunnan häääkuviin, maailmanympärimatkasta puhumattakaan. 

Kun Kristin Hartness päätti hankkia itselleen lemmikin, hän ei voinut uskoa, mihin kaikkiin seikkailuihin hän uuden lemmikkinsä kanssa oikein päätyisikään.

Hartness oli aina halunnut omistaa possun, joten hän päätti hankkia kotiinsa sisäsiistin minipossun, jonka luvattiin kasvavan korkeintaan kymmenkiloiseksi. Toisin kuitenkin kävi. Nyt viisi vuotta myöhemmin Ziggy-sika painaa noin 110 kiloa, mutta on kaikesta huolimatta kenties maailman onnellisin sika.

Vuokra-asunnon löytäminen tuotti vaikeuksia

Muutama vuosi Ziggyn hankkimisen jälkeen Hartness tapasi tulevan puolisonsa, jolle jättikokoinen lemmikki tuotti sopeutumisvaikeuksia. Vaikka alku oli kankeaa, Jay Yontzista ja Ziggysta tuli nopeasti hyvät ystävykset. Eläminen yli satakiloisen sian kanssa osoittautui kuitenkin vaikeaksi, sillä sika vei hyvin paljon tilaa. Tarpeeksi suuren vuokra-asunnon löytäminen oli haastavaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunta päätti lopulta myydä asuntonsa ja käyttää kaikki säästönsä matkusteluun. Ziggya kulkee heidän mukanaan, minne tahansa he menevätkin. Ziggy saattaakin olla maailman ainoa sika, joka on matkustanut Yhdysvaltojen läpi, vieläpä yksityiskoneella. Lisäksi se on muun muassa kiivennyt vuorille, surffannut ja nähnyt joulupukin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ziggy on omistajilleen niin tärkeä, että se ikuistettiin pariskunnan kihlajaiskuviin. Pariskunta perustelee omituista päätöstään rakkaudella lemmikkiä kohtaan.

– Kaikki mitä teemme, pyörii Ziggyn ympärillä. Jopa meidän häämme. Ne eivät olisi mitään ilman häntä, Hartness kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.