Muistinsa menettänyt Veronika luulee miehen menneen vain töihin – itkee joka päivä kuullessaan avioerostaan

Sairauden takia muistinsa menettänyt nainen itkee joka ilta elämänsä rakkauden perään kuullessaan tämän jättäneen hänet.

Kazanista, Venäjältä kotoisin oleva Veronika Mescheryakova, 29, sairastaa harvinaista perinnöllistä porfyriaa. Hänellä on taudin muoto, joka vaikuttaa hermostoon aiheuttaen lyhytaikaista muistinmenetystä ja joka halvaannutti hänen raajansa.

Sairautensa takia Veronika ei muista, että hänen aviomiehensä erosi hänestä marraskuussa 2017. Nyt naisen sydän särkyykin joka kerta, kun hän saa kuulla asiasta, kertoo muun muassa Ladbible-sivusto.

Joka päivä Veronika ajattelee, että hänen ex-miehensä on vain töissä. Illalla ihmetys onkin suuri, kun mies ei palaakaan kotiin. Veronikan äiti joutuukin joka ilta kertomaan, että kumppani jätti naisen. Joka kerta Veronika järkyttyy ja itkee menetettyä rakkauttaan.

Syytä sille, miksi mies jätti Veronikan, ei olla paljastettu.

Tarina surettaa somessa

Veronikan tarina on kerännyt useilta kommentoijilta sympatiaa sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat kommentoineet, että tarina saa heidät itkemään. Joku on jopa kehottanut kertomaan naiselle, että hän jätti miehen eikä toisinpäin.

Terveyskirjaston mukaan porfyriat ovat harvinaisia sairauksia, joissa elimistöön kertyy porfyriineja, soluissa syntyviä värillisiä ja valoaktiivisia aineita, tai niiden esiasteita. Eri porfyrioiden oireet eroavat suuresti toisistaan. Oireita esiintyy yleensä iholla, mutta myös vatsassa ja hermostossa.

***

3:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja