Muistelepa omaa lelulaatikkoasi: Monen naisen tyylistä paljastuu yllättävä yhteys lapsuuteen – nukkeilmiö villitsee TikTokissa

Satu, 23, julkaisee kehopositiivisia kuvia 0:24
Satu Kämäräinen, 23, julkaisee kehopositiivisia kuvia esimerkiksi Instagramissa. Somemaailmassa Satua ärsyttää tarpeeton ilkeys.

Nuoret naiset huomasivat nykyisen pukeutumistyylinsä saaneen vaikutteita lapsuuden nukeiltaan. Havainnosta innostuneina he aloittivat uuden TikTok-trendin, jossa ilmiötä esitellään.

Villityksen aloitti Colleen Boggs, joka julkaisi TikTokissa videon itsestään ja lapsuuden suosikkinukestaan. Nukella on päällään 70-lukua henkiviä vaatteita, joita myös Colleen suosii. Ilmiöstä kertoo Insider.

Videoiden taustalla soi aina sama kappale, jossa lauletaan muun muassa “Ei ihme, että sinusta tuli tällainen”. Colleenin videon myötä monet muutkin ovat huomanneet pukeutumisessaan yhtäläisyyksiä lapsuutensa nukkejen kanssa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Nuken tyyli tarttui tiedostamatta

Colleen kertoo Insiderille olevansa varma siitä, että nukke on vaikuttanut hänen tyylinsä kehittymiseen.

– Sain ensikosketuksen 1970-luvun tyyliin nukeltani, ja se vaikutti minuun tiedostamattani, hän sanoo.

– Sen jälkeen, kun huomasin tyylien välisen yhteyden, olen ottanut inspiraatiota vanhan nukkeni asuista, Colleen kertoo.

Colleen on ollut yllättynyt videon saamasta suosiosta. Hän on myös innoissaan siitä, että muut ovat luoneet videosta omia versioitaan.

– On mahtavaa, että ihmiset ovat samaistuneet TikTok-videooni ja tehneet siitä omia versioitaan. En ole leikkinyt nukeilla pitkään aikaan, mutta ne olivat iso osa lapsuuttani, hän sanoo.

Nukkejen valmistajakin kommentoi villitystä

Nuoret naiset intoutuivat jakamaan videoita omista nukeistaan ja nykyisistä tyyleistään.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Videossa nähtävien nukkejen valmistajayritys kommentoi ilmiötä Insiderille, sanoen videoiden olevan ruumiillistuma yrityksen ideologiasta “auttaa tyttöjä kasvamaan itsevarmoiksi ja persoonallisiksi”.

– Rakastamme sitä, että historialliset nukkemme inspiroivat vuosien mittaan faniemme muotivalintoja, yhtiöstä ilakoidaan.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat