Muistatko vielä naisen, jonka kehossa oli 6000 kasvainta? Tältä hän näyttää nyt

Libby Hufferilla, 44, on harvinainen ihosairaus, joka aiheuttaa tuhansia kasvaimia. leikkausten jälkeen hän on toipunut hyvin.

Libby Hufferilla, 44, on harvinainen ihosairaus. Sen vuoksi hänen kehoaan peittävät tuhannet, pienet kasvaimet.

Huffer esiintyi Lääkärit-tv-ohjelmassa vuonna 2016 ja hänelle tarjottiin lahjaksi leikkausta kasvainten poistamiseksi. Libbyllä meneekin leikkausten jälkeen hyvin.

Useita leikkauksia

Vuonna 2017 Libbyltä poistettiin tuhat kasvainta. Tämän jälkeen hän on käynyt läpi lisää leikkauksia.

Vaikka toipumisprosessi on kivulias, Libby kertoo olevansa hyvin tyytyväinen.

Libby leikkauksen jälkeen elokuussa 2018. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Minulta on poistettu tähän mennessä noin tuhat fibromaa. Ystäväni ja perheeni sanovat, että näytän mahtavalta, ja he huomaavat suuren eron, Libby kertoi VT-sivustolle alkuvuonna 2018.

– Elämäni ei leikkauksen jälkeen ole ollut erilaista, paitsi, että olen lisännyt tietoisuutta sairaudestani, mikä onkin aina ollut suurin tavoitteeni. Kestää vielä pitkään parantaa henkiset vammat, joita olen saanut vuosien varrella, mutta tiedän, että kaikki vain paranee ajan myötä.

Libbya kiusattu tilan vuoksi

Libby uskoo, että lisäleikkaukset lisäävät hänen itsetuntoaan entisestään.  Häntä on kiusattu tilan vuoksi koko hänen elämänsä ajan.

Kuva vuodelta 2019. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Minäkin olen ihminen, haluan vain, että minusta välitetään ja huolehditaan, kuten kuka tahansa muu. Sen sijaan, että ihmiset kommentoivat, toivoisin, että he vain juttelisivat kanssani eivätkä tuijottaisi minua kuin sirkuksen friikkiä.

Lähteet: VT.co, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat