Muistatko tämän klassikon? Lauri Karhuvaara ei voinut peitellä innostustaan, kun Ridge Forrester saapui haastatteluun: "Oh my god your smile!”

9:52
Katso Ronn Mossin haastattelu Huomenta Suomessa vuonna 2013 yläpuolelta.

Ronn Mossin ja Lauri Karhuvaaran kohtaaminen Huomenta Suomessa oli lämpöä täynnä.

– Good morning Ronn! Fantastic you are here!

Kun Huomenta Suomen legendaarinen juontaja Lauri Karhuvaara sai studioon vieraaksi Kauniit ja Rohkeat -sarjasta tutun näyttelijän, ei hän voinut piilottaa innostustaan.

Sohvavieraaksi ei ollut saapunut kuka tahansa näyttelijä, vaan sentään Ronn Moss, joka tunnettiin sarjassa Ridge Forresterina.

– Hänellä oli heti tullessaan mainio velmu ilme. Hän katseli mua ja mun touhua. Olin hirveän innokas. Hän hymyili silmillään, sisäisesti. Ronn lähti messiin, että "täällähän on hyvä meininki", Karhuvaara muistelee.

– En osaa täysin sujuvasti englantia, mutta innolla sellaista "pinkertonin" englantia väänsin.

Karhuvaara uteli haastattelussa kovasti Ronn Mossilta, miksi hän ylipäätään oli Suomessa.

– Ronn, you have to little bit open this mystery, Karhuvaara utelee.

Moss ei kuitenkaan halunnut kertoa, mikä hänen Suomen vierailunsa todellinen syy oli.

– Can't do it, Moss vastasi.

Miksi haastattelusta tuli klassikko?

Kauniit ja Rohkeat nautti tällöin Suomessa suurta suosiota ja Mossin saaminen haastateltavaksi suoraan lähetykseen oli kova juttu. 

– Se oli saippuasarjoista kaikkien aikojen kovin. Ronn Moss oli silloin aika ylivoimainen tekijä siinä, hän oli puolijumala. Ohjelman jälkeen hän tuli lämpiöön ja siellä odotti jono naisia kynän ja paperin kanssa. Hän otti yleisön mukaan lämpiössä täysillä, Karhuvaara kertoo.

– Ja vielä komea kaveri kuin mikä! Kyllä hän herätti huomiota kun tuli sisään, näin ihmisten suun liikkeistä, "katso, Ridgehän se siinä".

Karhuvaaran ja Mossin kohtaamisesta suorassa lähetyksessä tuli klassikko.

Mutta miksi? Karhuvaara kertoo, että Ridge säteili haastattelussa tiettyä vaatimattomuutta, minkä täytyi vedota suomalaisiin katsojiin.

– Siinä haastattelussa oli läsnä tietty lämpö. Maailmantähti tuli lähelle suomalaisia, varmaan osittain sen haastattelun kautta. Ihmiset näkivät, että Ridge on vähän niin kuin tuo naapurin poika. Tuli suomalaisille tutuksi, että tuohan onkin mukava mies.

Katso Karhuvaaran ja Mossin klassikkohaastattelu yläpuolelta löytyvältä videolta.

MTV Uutiset juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Missä olit kun? -ohjelmasarja kerää yhteen isoimmat uutistapahtumat näiden vuosien varrelta. Kiinnostuitko aiheesta? Missä olit kun? -kirjastosta löydät vuosien parhaat uutisklipit räätälöitynä sinulle.

Jaksot ovat katsottavissa mtv-palvelussa 25. huhtikuuta lähtien sekä mtv3-kanavalla maanantaisin kello 21.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja