Juice Leskinen istahti Huomenta Suomen sohvalle ja yhtäkkiä alkoi ohjaajan painajainen – löydätkö sinä tästä videosta jotain epäilyttävää?

Taitava salakuljetus: Juice Leskinen toi oluttölkin Huomenta Suomen suoraan lähetykseen, eikä kukaan huomannut 9:18
Taitavasti leikatusta tv-lähetyksestä ei Mikko Alatalon muistamaa oluttölkkiä näy. Vai näkyykö?

Muusikot Juice Leskinen ja Mikko Alatalo vierailivat Huomenta Suomen lähetyksessä 8. helmikuuta vuonna 2004 uuden yhteislevyn merkeissä. 

MTV Uutisten toimituksessa tällöin työskennellyt, nykyinen Uutisaamun vastaava tuottaja Jouni Sipilä muistelee, että Juice Leskinen saapui ohjelman lämpiöön aikoinaan rytinällä.

– Mikon ja Juicen haastattelu oli aikaisin aamulla. Joi olutta ja Juicella oli niitä useampi lämpiössä. Harvoin näkee sellaista siihen aikaan, Sipilä muistelee. 

Kun Juice ja Mikko saapuivat suoraan lähetykseen, otti Juice mukaan myös sohville salaa oluttölkin.

Se jäi esimerkiksi Huomenta Suomen ohjaajalta ennakkoon täysin huomaamatta.

Kun oluttölkki ilmestyi kameroihin, haluttiin se piilottaa.

Sipilä kertoo, että se vaati myös silloiselta ohjaajalta taidokasta leikkaamista.

– Katsoin lähetystä ja kuvakulmia ja mietin, että jännästi oli leikattu. Näkyi henkilöitä, jotka eivät juuri sillä hetkellä puhuneet. Lauri Karhuvaara vilkaisi lähetyksessä muutaman kerran selkeästi alaspäin, Sipilä muistelee.

Missä se kuuluisa oluttölkki on, Mikko?

MTV Uutiset tavoitti Mikko Alatalon, joka vahvistaa Juicen kommelluksen suorassa lähetyksessä.

Alatalo muistelee, että Juice oli humalatilasta huolimatta suorassa lähetyksessä kuitenkin naama suhteellisen "peruslukemilla".

– Kyllä mä muistan, että Jussi sitä kaljaa veti. Hänellä oli virvokkeita aina mukana. Tuskin peitteli sitä, hän tykkäsi järkyttää ihmisiä, Alatalo kertoo.

Mutta missä se kuuluisa oluttölkki oikein sijaitsee? Alatalo ei sitä täysin muista.

– Saattoi olla jossain sivupöydällä, sitä en kyllä enää täysin tarkkaan muista.

Löydätkö sinä videolta Juicen piilottaman oluttölkin? Ota selvää yläpuolelta.

MTV Uutiset juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Missä olit kun? -ohjelmasarja kerää yhteen isoimmat uutistapahtumat näiden vuosien varrelta. Kiinnostuitko aiheesta? Missä olit kun? -kirjastosta löydät vuosien parhaat uutisklipit räätälöitynä sinulle.

Kaikki Missä olit, kun -jaksot ovat katsottavissa mtv-palvelussa 25. huhtikuuta lähtien sekä mtv3-kanavalla maanantaisin kello 21.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat