Mainos

Muistatko rohkeat kuvat, joihin koko maailma ihastui? Niissä esiintynyt pluskokoinen Stephanie sai potkut: "He sanoivat, että se oli sopimatonta"

Upeissa kuvissa esiintynyt nainen kertoo saaneensa kuvien vuoksi potkut.

Rakkautta ja kehopositiivisuutta ylistäneissä kuvissa esiintyneetStephanie ja Arynn saivat kokea, ettei nettijulkisuus tuo aina onnea. Upeita kuvia hehkutettiin monissa medioissa, mutta nyt Stephanie väittää saaneensa niiden vuoksi potkut.

Kuvat ottanut Wolf & Rose Photography jakoi otokset Facebookissa ja sai kymmeniä tuhansia ihastuneita reaktioita. Stephanie ja Arryn antoivat aiheesta myös haastatteluja.

Stephanie kuitenkin paljasti Buzzfeed-sivustolle, että hän sai otosten vuoksi potkut: naisen työllistänyt pankki ilmoitti olevansa "huolissaan" siitä, miten moni ihminen näkisi kuvat, ja miten se vaikuttaisi yhtiöön.

– He sanoivat, että olin yläosattomissa, ja se oli sopimatonta, ja olemme perhekeskeinen yhtiö, Stephanie kuvaa.

– En voinut puolustaa itseäni, he olivat tehneet päätöksensä. Annoin yli vuoden yhtiölle, jolle työskentelin todella rankasti, ja sitten he kääntyivät minua vastaan, kun tein jotakin niin positiivista, jotakin, mistä olin niin ylpeä – autoin itseäni naisena – se satuttaa. Ihmiset ottivat töissä puhelimiaan esiin ja näyttivät minulle (näitä) kuvia, ja minua syytettiin siitä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Stephaniesta yrityksen toiminta on lannistavaa, ja hän on kuvien ongelmallisuudesta aivan eri mieltä heidän kanssaan.

– Tämä on lannistavaa minulle, koska minusta kotielämä ja työelämä ovat kaksi aivan eri asiaa. Olin mallityöntekijä, etenin nopeasti. Sain ylennyksen seitsemässä kuukaudessa. Tämä yksi asia oli syy sille, miksi sain kenkää.

Kuvista Stephanie ja Arryn ovat edelleen ylpeitä. Pankki ei toistaiseksi ole kommentoinut asiaa Buzzfeedille.

***

8:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.