Muistatko naisen, jonka kehossa oli 6000 kasvainta? Nyt tarina saa jatkoa: "Toivon, että kaikki häntä kiusanneet näkivät tämän"

Vuonna 2018 Libby Huffer sai viimein esitellä kasvaintenpoistoleikkauksen tuloksen. Leikkauksen tulos esitellään yllä olevan videon kohdassa 3.50.

Libby Huffer saa jatkuvasti kommentteja ulkonäöstään. Hufferilla on harvinainen sairaus neurofibromatoosi 1, lyhemmin NF1, jonka vuoksi hänen kehoaan peittävät tuhannet pienet kasvaimet. Ne aiheuttavat kipua ja kutinaa.

Nyt Huffer, 45, on saanut apua tilanteeseensa. Hän esiintyi Lääkärit-tv-ohjelmassa vuonna 2016, ja hänelle tarjottiin lahjaksi leikkausta kasvainten poistamiseksi.

Tältä Huffer näytti ennen:

3:01

Ensimmäinen leikkaus vei tunteja, ja siitä toipuminen kuukausia. Myöhemmin ensimmäisen leikkauksen tulosta paranneltiin muun muassa laserilla. Yhteensä kasvaimia poistettiin tuhansia.

Leikkauksen tulos oli onnistunut. Huffer kutsuttiin Lääkärit-esiintymään ohjelmaan uudelleen vuonna 2018: ohjelmassa hän esitteli muodonmuutoksensa tuloksen, joka yllätti muun muassa Hufferin Lindsey-tyttären täysin.

– Nyt tekin voitte nähdä sen (kauneuden), mitä minä olen nähnyt jo vuosia, tytär kiitteli.

Voit katsoa muodonmuutoksen otsikon alla olevalta videolta. Leikkauksen tulos esitellään kohdassa 3.50.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Huffer on perustaut samasta sairaudesta kärsiville vertaistukiryhmän, jonka puolesta hän kampanjoi omilla kasvoillaan. Moni onkin ihastunut naisen tarinaan ja asenteeseen.

– Toivon todella, että kaikki häntä kiusanneet näkivät tämän ja tunsivat häpeää. Hänen luonnollisen kauneutensa saattoi nähdä kasvainten alla ennen kuin ne poistettiin. Valitettavasti kiusaajat olivat liian sokeita nähdäkseen sitä, Glenda kommentoi tarinan jakaneella Shared-Facebook-sivustolla.

***

0:56

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.