Muistatko? Näin traagisesti kohuttu Marianna-hahmo jätti Salkkarit

Oona Kare kertoo, millaista katsojapalautetta sai aikoinaan Mariannan hurjista juonikuvioista 1:57
Oona Kare kertoo, millaista katsojapalautetta sai aikoinaan Mariannan hurjista juonikuvioista

Oona Kareen näyttelemä Marianna poistui sarjasta aikoinaan dramaattisesti.  

Katsojia ihastuttanut ja vihastuttanut hahmo Marianna Kurki palaa takaisin Pihlajakadulle Salatut elämät -sarjassa. 

Oona Kareen näyttelemä Marianna on kokenut kovia vuosien varrella. Hänen äitinsä Raakel on syyttänyt häntä siskonsa kuolemasta aina lapsuudesta saakka. Saavuttuaan Pihlajakadulle, Marianna muun muassa piti naapureitaan vankinaan ja passitti Sergein mielisairaalaan.

Hän rakastui yllättäen Sergeihin, mutta petti tätä Sebastianin kanssa. Marianna tuli raskaaksi Sebastianille, mutta sai keskenmenon. Vauvasta pakkomielteen saanut Marianna kuitenkin lavasti raskautensa. Elias sai tämän selville ja pakotti Mariannan kertomaan totuuden Sebastianille. Marianna ei suostunut tähän, vaan joutui tappamaan Eliaksen. 

– Marianna on hahmona opettanut näyttelijäntyöstä todella paljon. Tunneskaalat ja niiden työstäminen ovat olleet äärimmäisen kiehtovia näyttelijäntyön kannalta. Häntä on revitty riekaleiksi monen vuoden ajan ja hän satuttanut sinä aikana monia ihmisiä ympärillään, näyttelijä Oona Kare kuvaili aikaisemmin MTV Uutisille.  

Myöhemmin Eliaksen murhasta vangittu Marianna yllättyi, kun hänen äitinsä riensi pelastamaan hänet. Kaksikko ajoi meren rantaan ja Marianna sai tietää äitinsä suunnittelevan kaksoisitsemurhaa. Loppukohtauksessa kaksikko käveli mereen ja hukuttautui yhdessä.

Mariannan ei kuitenkaan koskaan löytynyt. 

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo + -palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat