Mainos

Muistatko kuvan kuolemansairasta vauvaa hoivaavasta isoveljestä? Pienen Thomasin raskas syöpätaistelu on nyt päättynyt

Miljoonia sydämiä koskettaneiden veljesten yhteinen taival on nyt päättynyt. Pikkuveli lensi taivaaseen. 

MTV Lifestyle uutisoi maaliskuussa veljeksistä, joiden yhteinen aika oli käymässä vähiin. Isoveli William oli odottanut malttamattomana pikkuveljensä saapumista, mutta pian vauvan syntymän jälkeen häneltä löydettiin rhabdoid kasvain – terminaalivaiheessa oleva syöpä.

Vanhempien jakama tunteellinen kuva sairasta pikkuveljeään silittävästä isoveljestä kosketti miljoonia ihmisiä. Nyt kaksi kuukautta kuvan ottamisen jälkeen vanhemmat joutuivat kertomaan suru-uutisen – heidän kuopuksensa on nyt poissa. Kahdeksankuukautinen Thomas menehtyi kotonaan maanantai-iltana perheensä ympäröimänä. Häntä jäävät kaipaamaan rakastavat vanhemmat ja pikkuveljeään kipeästi kaipaava isoveli.

– Hän kävi hyvän taistelun, etenkin kun hänen oletettiin elävän ainoastaan viikkoja diagnoosin jälkeen, äiti Sheryl kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vanhemmat menettivät kuopuksensa tasan kaksi vuotta sen jälkeen, kun he joutuivat kokemaan raskaan menetyksen raskauden päätyttyä keskenmenoon. Molemmat vauvat menehtyivät tasan samana päivänä.

– He ovat nyt yhdessä rakkaidemme kanssa ja katselevat meitä jostain ylhäältä. Lohtumme on, että hänellä ei ole enää kipuja, äiti kertoo.

Äiti ennusti menetyksen etukäteen

Vain kolme viikkoa ennen poikansa poismenoa Sheryl julkaisi blogissaan koskettavan tekstin, jossa hän kertoo tunteneensa, että heidän yhteinen aikansa oli käymässä vähiin. Jossain syvällä sisimmissään hän tiesi, että tämä päivä oli tulossa.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Minusta tuntuu kuin kilpailisin aikaa vastaan. Aivoni ajattelevat miljoonia asioita kerralla. Kun katson Thomasia, ajatukseni menevät paniikkiin. Söpöt, kauniit kasvot, kaunis leuka, suuret ruskeat silmät, kaunis ääni ja vauvan tuoksu. Tarvitsen lisää aikaa!

Jokin Thomasissa on muuttunut. Jotain erilaista, tummaa, surullista. Saatan ylireagoida.

Sairaalakäynnit ovat nyt paljon vakavampia. Keskusteluja, joita yritin välttää ja olla ajattelematta, on nyt otettu esiin. Hätätilanne. Viimeinen hengenveto. Lopullinen päivä. Hautajaiset.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sydämeni on raskas. Rintaani puristaa. Kyyneleet eivät lopu.

Hän ansaitsee kaiken kauniin elämässä. Annammeko sen? Onko se tarpeeksi? Olen toiveikas, mutta näen myös tuskallisen totuuden. Mitä he sanovat äidin vaistosta?

Muistutan itseäni: Yksi päivä kerrallaan.”

Lähde: Kidspot ​​​​​​​

***

6:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.