Muistatko edes enää, miten karmeaa on istua työmatkaruuhkassa? Näitä asioita et ainakaan kaipaa normaalista työelämästäsi

"Jumissa"kotona? Tämän vuoksi etätöissä on ihanaa 0:38
Näitä asioita et ainakaan kaipaa normaalista työelämästäsi!

Etätyö on ihanaa! Tässä 11 asiaa, joita et ainakaan kaipaa toimistoelämästä.

Jatkuva kotona istuminen voi puuduttaa, mutta on siinä jotain hyvääkin. On varmasti olemassa paljon pieniä, ärsyttäviä asioita, joita et ainakaan kaipaa normaalista toimistopäivästäsi. Listasimme 11 asiaa, jotka etätöissä ovat paremmin – näitä toimiston ärsytystekijöitä ei todellakaan ole ikävä!

 1. Et enää edes muista, millaista on jumittaa työmatkaruuhkassa. Kävelet olohuoneeseen ja olet jo toimistolla!
 2. Ei enää kireitä jakkuja ja farkkuja. Voit nyt tehdä töitä pyjamassa. Kukaan ei saa koskaan tietää!
 3. Jos joudut ottamaan osaa videoneuvotteluun, voit edelleen pitää jalassasi pyjamahousut. Tai olla vaikka ilman housuja!
 4. Et enää muista, miksi vaadit ennen lapsiasi pukemaan hienot vaatteet ylleen hoitopaikkaa varten. Olet viimein tajunnut, että elämä rennoissa rytkyissä on paljon mukavampaa! Et kaipaa ainakaan sitä, että aamukiireessä vaadit "rakas, pane nyt ne sukat jalkaan" otsasuoni sykkien.

 5. Ei enää raskaan laukun kanniskelua töihin ja takaisin! Nautit siitä, ettei sinun enää tarvitse pakata eväitäsi. Haet ruoan vain jääkaapista tauollasi!
 6. Kukaan ei varasta eväitäsi. Jos joku syö välipalasi etuajassa, voit syyttää vain itseäsi – tai ehkä lapsiasi…
 7. Et kaipaa joutavia asioita tauotta jorisevaa työtoveriasi. Kotona sinun ei tarvitse esittää, että olet kiinnostunut hänen siskonsa kaiman enon yrityskuulumisista!
 8. Olet viimein saanut vahvistuksen oletuksellesi siitä, että 90 prosenttia palavereista voisi pitää etänä. Tämänhän sinä tiesit toki jo aiemminkin, muut eivät vain olleet samaa mieltä!
 9. Et enää tunne syyllisyyttä siitä, ettet ehdi lapsesi koulunäytelmään tai treeneihin. Nyt vietätte laatuaikaa kaikki illat!

 10. Kiireen tuntu on vähentynyt. Sinulla ei enää ole kiire rynnätä töistä koulun kautta kotiin tekemään ruokaa. Olet jo valmiiksi kotona!
 11. Et muuten ole aikoihin joutunut keksimään tekosyitä sille, ettet halua mennä illanistujaisiin, vaan istua vain kotisohvalla mukavasti. Nyt sinulla on hyvä syy pysyä kotona!

Osittainen lähde: Workingmother.com

Lue myös:

  Uusimmat