Mainos

MTV3 Uutisten vaalikone vahvassa nosteessa

Menikö sormi suuhun? Tarjolla on kymmenen kivaa ja kuusi kaunista sekä erinäinen määrä lupauksia hämmentyneen kuntalaisen mielialan kohentamiseksi. Ei hätää, vaalikone auttaa.

MTV3 Uutiset avasi vaalikoneensa vajaa viikko sitten 30. syyskuuta. Jo nyt konetta on käyttänyt lähes 137 000 kiinnostunutta. Mukana vaalikoneessa on tällä hetkellä 15 600 ehdokasta.

Maikkarin vaalikoneeseen on näissä vaaleissa ensimmäistä kertaa mahdollisuus vertailla puolueiden eroja kuntalupauksissa, kun kone ilmoittaa puolueen kannan kuhunkin kysymykseen.

Vaalikoneessa voi selvittää ehdokkaiden näkemyksiä muun muassa kuntataloudesta, kuntaliitoksista, kuntien palveluista ja elinympäristöstäsi.

Myös muutoksia ehdokkaiden mielipiteissä on mahdollista seurata vaalikoneessa, kun mukana on kysymyksiä neljä vuotta sitten julkaistusta kuntavaalikoneesta.

Kuntavaalit järjestetään 28. lokakuuta. Ehdokkaita syksyn kuntavaaleissa on yhteensä 37 125, mikä on hieman vähemmän kuin neljä vuotta sitten. Valtuutetuille paikkoja Suomen kunnissa on jaossa vajaat 10 000.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.