MTV3, Sub ja AVA nyt vapaasti katsottavissa HD-laatuisina

MTV tarjoaa tv-katsojille entistä terävämmän katseluelämyksen tarjoamalla MTV3-, Sub- ja AVA -kanaviensa teräväpiirto- eli HD-versiot vapaasti katsottavina sekä kaapeli- että iptv-verkoissa. Uusimpana palveluntarjoajana HD-kanavat kaapeliasiakkailleen tarjoaa ilman salausta DNA.

MTV:n HD-kanavat ovat nyt saatavilla vapaasti ilman salausta DNA:n kaapeliverkosta. MTV haluaa edistää HD-katselun yleistymistä Suomessa ja vauhdittaa HD-siirtymää, joka tapahtuu Suomessa asteittain 1.4.2020 mennessä.

MTV3-, Sub- ja AVA -kanavien lisäksi C More -suoratoistopalvelun ja C Moren HD-kanavien sisällöt lähetetään HD-tasoisina.

– Haluamme tarjota katsojillemme paremman katseluelämyksen HD-tarjontamme myötä. Olemme voimakkaasti panostaneet kotimaiseen viihdetarjontaan, joka tulee parhaiten oikeuksiinsa HD-laadulla katsottuna. Joulu ja alkuvuoden alennusmyynnit vilkastuttavat HD-laitekauppaa, joten uskomme myös HD-katselun kasvuun, kertoo MTV:n jakelusta vastaava varatoimitusjohtaja Risto Koivula.

Loppuvuoden ja ensi kevään ohjelmistojen seuraaminen on HD:n saatavuuden paranemisen myötä nyt entistä helpompaa. Katsojilla on mahdollisuus päästä nauttimaan muun muassa MTV3:n ohjelmistosta entistä terävämmällä kuvanlaadulla, esimerkkinä kevään viihdeohjelmista Putous, X Factor, Kingi ja Versus.

Teräväpiirtokanavien katseluun siirtyminen vaatii kuluttajilta varmistuksen operaattoreiden HD-tarjonnasta, kanavien vastaanottoon sopivan HD-laitteiston ja kanavien virittämisen. HD-kanavien näkyvyydessä saattaa esiintyä operaattorikohtaisia eroja. Operaattorit viestivät oman verkkonsa asiakkaille tarkemmin milloin MTV3:n, Subin ja AVAn HD-versiot ovat tarjolla.

Lue lisää: mtv.fi/hd

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja