Mainos

MTV3:n uutisille kuusi kummikuntaa

Kummikuntien kautta on tarkoitus seurata, mitä hyvinvointiyhteiskunnassa tapahtuu. Säilyykö se ja missä muodossa?

MTV3:n uutiset on valinnut itselleen kuusi kummikuntaa, joiden kautta se pyrkii valtakunnalliseen, pitkäjänteiseen ja ihmis- läheiseen uutisointiin arjen asioista. Kummikuntien kautta tapahtuva uutisointi alkaa heti kunnallisvaalien seurannalla ja se jatkuu aina vuoden 2006 alkuun.

Kummikuntien kautta MTV3 pyrkii seuraamaan mitä hyvinvointiyhteiskunnassa tapahtuu. Säilyykö se ja missä muodossa vai onko edessä palvelujen priorisoiminen? Omalta osaltaan MTV3:n uutiset pyrkii myös siihen, että ihmisten kiinnostus kuntavaaleja kohtaan kasvaisi tuomalla kunta-asiat ruohonjuuritasolle.

Uutisten valitsemat kummikunnat ovat Nokiasta elävä Salon kaupunki Varsinais-Suomessa, vuoden alussa kuntaliitoksella laajeneva eteläpohjalainen Seinäjoen kaupunki, keski-iältään maan nuorin kunta Oulunsalo Oulun kyljestä, pieniä kuntia edustava Rautavaara Pohjois-Savosta, vanha teollisuuskaupunki Imatra Kymestä sekä maan pääkaupunki Helsinki.

Normaalien uutisjuttujen ohella nämä kunnat ovat esillä Huomenta Suomessa esittelyissä sekä uutisjutuissa. MTV3:n Internet-sivuilla esittellään kunnat lyhyesti ja avataan kolumnipalsta kustakin kunnasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.